- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Tud vki segíteni, hogy a PES 2013 játékban be lehet-e állítani, hogy egyszerre 4 játékos tudjon játszani, illetve ezt hogyan lehet megtenni?
Segítségeteket előre is köszi
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
moli.hu
őstag
nem ismerem a konkret jatekot, de minden ilyen jateknal ugy szokott lenni, hogy van egy kepernyo, ahol meg kell adni, hogy ki melyik oldalon szeretne jatszani es milyen iranyitasi moddal. itt kell aktivalni a tovabbi kontrollereket es kivalasztani az oldalt pl dpaddal vagy lightgunnal.
-
rtzmp
aktív tag
válasz moli.hu #3702 üzenetére
igen az megy is, de ennél a proginál próbáltam minden menüjébe bemenni, de sehol nem találtam, mindig csak 2 jött össze a 4-ből. Délután a fiam osztálytársai fociznának egy kicsit, de egyelőre a cooperatív módban is csak 2 jön össze, pedig a leírás alapján kéne a 4-nek (és a felületen is úgy tűnik, hogy van hely neki)...
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha ragaszkodsz ezekhez, én a Mario kartos pakkra szavazok. Elegánsabb is (ha ez számít), és a játékról is több jót hallottam. Viszont olyan helyen nézd, ahol tartanak is készleten.
Szerk.: menet közben esett le, hogy neked van(?) Wii U-d is (nálam még reggel van ilyenkor)... Csak nem ahelyett akarsz egyet?
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
g@bo
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3707 üzenetére
wii u csak volt, elment mert túlzás volt gyerek melé, wii strapásabb, sok játékkal.
mediaban is van fekete 39é.. akkor az.
bár még képben a ps3 is, de.......
-
g@bo
nagyúr
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy van egy utángyártott Remote-om a wii hez. Most vettem. A probléma a következő:
Szinkronizálni sikerül rendesen. felismeri és kezeli is mindkettőt egyszerre. De amint a wii sport játékokban párhuzamosan szeretném használni mindkettő(pl bowling) , valamelyik lekapcsol. Van amikor a gyári is , de az utángyártott többször. Mintha szétkapcsolna a kapcsolat.A játékban talán egyszer sikerült hozzáadni a + controllert, de legtöbbször addig sem jutok el.
Erre mi lehet a megoldás? ( persze tudom gyárit kellett volna venni, de így is érdekelne tanács)
Köszönöm
-
ldave
félisten
válasz .: JuSzT :. #3712 üzenetére
Akkor is lekapcsol játék előtt vagy közben, ha csak az utángyártottat használod?
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz .: JuSzT :. #3714 üzenetére
Lehet, hogy egy rosszul sikerült darabot fogtál ki Eléggé vegyesek a vélemények az utángyártott Wiimote-okról, van akinek jól működik, másnak meg nem...
-
törölt tag
miezmiez?
kamufotó, vagy valódi tárgy?HDMI kimenet? Azannyát...20ejró micsoda rablás...
itt meg 40 frank....
ha játékvideót nézek, megéri a befektetés...
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
aki még wii re izgul igyekezzék, határ úti mediaba 29900 a mariokart pakk is, a kéket a konzolstudio adja egész jó áron.
gyanitom, kifut a készlet..
aki a letterbombal kapcsolatban tudna segiteki, dobjon rám pls egy privit.
-
törölt tag
válasz #24334592 #3717 üzenetére
jelentem megvettem azt a hdmi atalakitot.
egy 720p-s vetotivel kuldom a kepet, meggyozoen jobb!Kulon orom, h a hang kimegy a projektorra, igy nem kell extra rendszerrel vacakolni.
Ami a legjobban tetszik, h van rajta jack aljzat, ha valaki ejjel is jatszana, akkor a fulest ra tudja dugni
az ara nem keves, de best buy a cucc tudasa miatt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz #24334592 #3719 üzenetére
Megnéztem neten, és ahágy verzió, annyiféle leírás: az egyik 480p-t ír, a másik 720p és 1080p felskálázást.
Szerintem ez mind kamu, és jobban (értsd: olcsóbban) jártál volna egy komponens kábellal, azzal megvan a 480p, minden más felkonvertálást pedig tv/kivetítő végez.
Én is azzal használom fhd 60"-os tv-n, és tűrhető a képe.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
shii avagy Wii noknek
-
rolland88
tag
válasz #24334592 #3723 üzenetére
Üdv.
Én most tervezek egy wii-t szerezni, egy régi pc-t és 5ezer forintot adnék érte. Annyi hogy nincs hozzá doboz, garancia, meg hálózati töltő.
A gép fekvő, van hozzá összesen 4 joy, 2-2 fajta, meg egy resi játék. Az eladó írt hogy annyi hibája van hogy: "egy apro hibája van hogy ahova a vezetékes karakot dugni kell,van egy ajto rajata és
nem csukodik normálisan"
Most a héten szerzek egy hálózati töltőt és kipróbálom hogy rendesen működik e.
Tudnátok tanácsot adni hogy mire kell figyelni a használt gépeknél, milyen bajai szoktak lenni? Vagy egyáltalán megéri e ezt megvenni? -
iwu
addikt
válasz rolland88 #3726 üzenetére
hát ez szerintem a nunchuck ajzatnál lesz a takaró lemez...
Mire figyelj, hát be egy játékot, és próbálj ki minden kontrollert. Főleg a kínai "utángyártott" kontrollerek viccesen szoktam működni, főleg ha motion plus...ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
törölt tag
válasz rolland88 #3724 üzenetére
szia,
az az ajto egy kis vacak muanyag.Esztetika, semmi tobb.A fontosabb, h a fej jo allapotu legyen.Nem irtad, hogy torott, vagy gyari a wii...Mennyit hasznaltak, stb?
Lopott, h nincs hozza tolto? Most komolyan, hogy tunik el a legfontosabb resze a rendszernek?
a 4 joy jo, ha mukodik hozza.Ket dolgot tehetsz, vagy eteted normal elemmel (gagyi kinaiakat felejtsd el, egy huzosabb este siman lemerit 2*2-t egy joy) vagy veszel komolyabb toltos elemeket esetleg indukcios toltot.En ez utobbit valasztottam, mert meguntam allandoan szetszedni a joyt.Igy csak rarakom estenkent, vagy amikor epp "szunet" van es tolti.
30penz a maximum amit adj erte, de inkabb 20...Teli a net elado wii-kkel.A tobbseg megunta, elmult a hype es kijott a Wii U.
En bagoert turkalok ossze eredeti jatekokat, tobbek kozt olyan huzocimeket mint a Super Mario Galaxy, Smash Bros., Super Marios Bros vagy a Donkey Kong, ami egy gyujtonel sem hianyozhat.
Kicsit mas:
amit vettem HDMI konverter egyetlen apro hibaja, h tul sok jateknal a wii felmelegedese idonkent kepszitalast eredmenyez.Amugy nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
Sirandrish
legenda
Kicsit ugyan ellustult a topik de nekem lenne egy kérdésem azokhoz akik tolták a Super Smash bros Brawlt..
Amit "story" modban unlockolódnak karakterek..elvileg azokat megkapom classic meg vs modban is nem?
Valami ilyesmit olvastam anno..
Csak azért kérdezem mert Zero suit samus csatlakozott hozzá a storyban de classicban még nem elérhető..osztán whyyy?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #3729 üzenetére
Tyüü gyerekek...ennyire ne tolongjatok mert nem tudom ezt a rengeteg infót feldolgozni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3730 üzenetére
Sajna nekem nincs meg a játék, szóval fogalmam sincs
-
Sirandrish
legenda
Hogyhogyohogyohogy???
Ez egy kötelező darab Nintendo-ra...
Irgum és burgumEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RepeatSector
senior tag
válasz Sirandrish #3730 üzenetére
Én úgy tudom, classic mode-ban korlátozott számú karakterek érhetőek el!
Szerk:
Az igaz, hogy kötelező, de melee és az eredeti SSB 64 jobb[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
válasz RepeatSector #3733 üzenetére
Akkor "multi"ba adta volna meg?
Hmmm...erre rákukkantokJátszottam a 64essel..szerintem az még kiforratlan volt..a Melee-be több ezer órát nyomattam a haverokkal, de szerintem a Brawl, egyelőre jobbnak néz ki
Persze aztán lehet idővel a melee visszafoglalja a trónt de még a Brawl vezet[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3732 üzenetére
Jelenleg csak ezek vannak nekem Wii-re: Metroid Prime 3, Other M, Skyward Sword, Pandora's Tower, Last Story, Xenoblade Chronicles, Mario Galaxy
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor tudod mi a dolgod...ebay aztán buyout
Sajna itthon elég ritka motyónak számít...mint kb minden fasza Nintendos termékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RepeatSector
senior tag
válasz Sirandrish #3736 üzenetére
Ebay-en lehet venni olcsón USA régiójú játékokat olcsóbban. Nálam is sok ilyen pihen már a polcon
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3736 üzenetére
Tudod, rajta van a beszerzendők listáján, de ennyit nem bírok anyagilag Most 3DS-re összpontosítok.
@RepeatSector: nekem PAL-os a Wii-m, szóval USA játék nem jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz RepeatSector #3737 üzenetére
Nah időközben megnézegettem és Group alatt tényleg több karakter van mint Classic modban, a gond csak az hogy Zeru Suit Samu néni sehol sincs
Közben már behoztam Sonicot, Falcot, Cpt Falcont meg Lucariot is, és ők ott is vannak Classicban is..Samu nénje eltűnt
ldave És még a Zeldáimat is akarod...hát..ideje jobban fizető állás után nézni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #3732 üzenetére
felenk a gyerkocok megunt cuccait toljak fel a turkalos oldalakra, kb. 15-20frank korul...
legujabb szerzemenyek: Twilight Princess, Skyward Sword (limited ), Galaxy 1-2, Marios Bros...
Meg utazom par darabra a gyujtemenyembe, tobbek kozt a Mario charged futballra, Donkey Kongra, meg a Smash Bros-ra....Ja, meg a 9es partyra, 8-at rongyosra jatszottuk es a vilag legnagyobb partyjatekanak tartom
Semmi penzert nem vallnek meg a wii-mtol, hiaba haladt el mellette a vilag
Korabban irtam a HDMI konverterrol, nagyon megvagyok vele elegedve, jelentosebb jobb a szine a kepnek es elesebb is, mint a gyari kabel.Aki teheti inkabb ilyet vegyen a kompozit helyett.
[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Sziasztok!
A wiihungary.hu oldalon szervezünk PES2013 online bajnokságot!
A játékról részletesen itt:http://www.wiihungary.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?38036
A bajnokságról itt tájékozódhatsz:
http://www.wiihungary.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?41810
Nem kell megijedni, nem vagyunk profik, csak szeretünk játszani!
A játék softos wii-n is tökéletesen működik!
A fődíj egy 5.000.- Ft. értékű ajándékutalvány!humi1
-
adalbert1
veterán
Virtual Console címeket csak Wii pontokért lehet vásárolni? Mert így nem túl kedvező az áruk...
Szerintetek várható, hogy az egész katalógust átmozgatják Wii U-ra is később? -
humi1
tag
A wiihungary.hu -n biztos segíteni ezzel kapcsolatban!
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz adalbert1 #3742 üzenetére
Sok időt eltökölnek azzal, hogy minden egyes játékot átalakítanak off-tv támogatásúra. Ha minden igaz, akkor a rendszerfrissítésekkel egy kalap alatt fognak majd hullámokban érkezni ezek is. Idén őszre ígérnek egy nagyobb dózist belőlük.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
adalbert1
veterán
Köszönöm az információt mindenkinek. Gondolkozom egy Wii beszerzésén, de eddig sikeresen lebeszéltem magam róla (a wii kínálatból érdekelne mondjuk 5 játék + virtual console címek, de ezért nem vennék meg egy gépet, bármennyire is alacsony már az ára - főleg azért, mert semmi garanciát nem látok, hogy a virtual console címeket mondjuk 5 év múlva is ugyanúgy le tudom majd tölteni, illetve egy HDMI csatlakozó azért jól jönne, az újabb reveknél igazán tehettek volna rá).
Wii U hasonló okok miatt egyelőre biztos kimarad, itt fokozottan érvényes, hogy túl drága ahhoz, hogy pár játékkal játszak rajta - igaz később pont a virtual console és a wii kompatibilitás miatt jó vétel lehet. -
SpeaK
tag
Sziasztok,
Közel lassan 1éve van meg a Wii-m, és most fedezem fel, hogy lehetőség szerint tudnám használni rajta a DLNA képességeket, és mondjuk tudnék róla netezni is....
Nagyon szépen megkérnék valakit ha van rám egy félorája, és ért a Wii-hez, Homebrew Channel.. stb... mert Softmodolva van, és ez gondolom nem fér bele itt a forum keretein belül, akkor legyen olyan kedves írjon rám privátba vagy valamilyen chatelő felületen és segítsen beállítani Akár küldök érte postán egy nagy tábla milkát!
üdv
GáborA siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
-
SpeaK
tag
Hm...
Hálisten sikerült megcsinálnom a Video Sharingot... az total rendben vanViszont a Internet Channel egyáltalan nem akar összejönni...
Rámegyek hogy Internet Channel, download... elfogadom a feltételeket, majd connecting to internet... es kiirja hogy nem elérhető vagy vmi ilyesmi (offered a vége).. persze net van, mert a DLNA, meg egy másik böngésző megy... csak az nagyon buta...Valakinek vmi ötlete?
A siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
-
SpeaK
tag
válasz moli.hu #3749 üzenetére
Wifi-t hasznalok,
nincs a masik böngészőnek külön beállítása... amugy ez az: http://wiibrew.org/wiki/WiiBrowser
De borzalmas....A wifi és a net tuti jó, mert WIIMC-be a youtube tökéletesen megy, a loader-be a jatekok cd boritóit is letölti... egyedül ez a fránya Internet Chanel csinálja ezt... de lehet hogy connect24 miatt....
Van erre valami heck vagy megoldás? (ha igen privibe jó néven venném
Illetve ti hogy hasznaljatok? (az internet channelt)
A siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs