- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #16440 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot, a legelején a legolcsóbb autót vegyétek meg, nem igazán van különbség az 50 és 39 ezres között. Spóroljatok a pénzzel Később jól jön. Továbbá, majd meglátjátok, lesznek pályák ahol ha esve-kelve mentek végig, akkor is kaptok pénzt, mert az utolsó 2 /gyárilag/ nem ért célba.
Tejjel ez pont passzol, ha meghajt a pályán is
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
dud998
őstag
válasz koncsik #16468 üzenetére
Ámen! 😉
Ha gondolod, részemről törölheted is ezeket. 👍🏻😉[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz koncsik #16598 üzenetére
Egyszer csak lefekszenek aludni, akkor eljön a te időd.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Baltazár123
senior tag
válasz koncsik #16669 üzenetére
A fix joy conok miatt egy kicsit szkeptikus lennék ezzel, mert elég magas a meghibásodási rátájuk. Valószínűleg azzal lehet összefüggésben ez a terv, hogy a Nintendo szeretné azt, ha egy családban több Switch is lenne. Másodiknak jó lenne egy ilyen egyszerüsített verzió esetleg. Az még jobb lenne, ha úgy alakítanák ki, hogy esetleg dokkolni lehetne.
Még azon gondolkodtam, hogy láttam ezt a pii wii pocket gépet, mekkora királyság lenne ha a Switchen is megoldanák ezt a Wii kompatibilitást. A jobb joy conon van egy jelenleg kihasználatlan IR port és sokan arra tippelnek, hogy a Wii kompatibilitás miatt csinálták. Na jó, az 12switch játékban lehet vele hamburgert falni de másra nem nagyon emlékszem, hogy használják.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz koncsik #16733 üzenetére
Mind a kettővel. Elsőnek dokkolt módon játszottam Pro kontrollerrel majd kézi konzol módban, és szerintem nem volt velük gubanc. Lehet én már hozzá vagyok szokva a Mario játékokhoz és azért egyszerű nekem, nem tudom.
tl-x: Ez is jópofa megoldás.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #16813 üzenetére
Igen, és direk írtam sima v-vel, ne legyen kereshető, erre te....
DJozsi:
Mi minek, és mikor leszünk a célközönségei? Miért nem támogatják a régi, jó irányítókat? Hol van az a hozzá állás, ami a Wii U-nál még volt? Egyébként legjobb tudomásom szerint tévedsz. Úgy emléxem tesztekből, Toad pl. kapott új pályákat tudtommal. Azt kihagytuk.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
-
djozsi
senior tag
válasz koncsik #16944 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a joyconod 2,5-3 óráig bírja? Csak mert az én tapasztalatom szerint inkább 15-20.
Illetve még annyi, hogy azért egy visszafogott grafikájú indie simán megy akár 6+ óráig a gépen, de persze a kérdés a "komoly" játékokra vonatkozott.
Kérdés persze, hogy mit tekint "komoly" játéknak az, aki... na mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #16963 üzenetére
Nem épp érv, de engem kifejezetten zavar is. Úgy gondolom hogy itt mindenki kereső ember.
Bevallom, kölyökgólya koromban én is el-el csábultam, és ki nem? Senki se szent, de ha már keresek, akkor csak megtisztelem a fejlesztőket azzal hogy fizetek a termékükért....Szerintem senki sem örülne ha nem kapna fizetést a munkájáért, mert könnyebb nem fizetni alapon a főnök beintene.Az olyat meg hanyagoljuk már hogy újra kiadás, meg hogy ezért vagy azért...ha úgy véli valaki hogy nem éri meg az árát, akkor nem kell megvenni...de akkor sem kell ellopni...és főleg nem kell rá büszkének lenni!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #16963 üzenetére
Pedig ildomos lett volna "némi" magyarázat. Enyém is beleesett, holott nem volt benne szabály szerint tiltott dolog. Mindezt úgy, hogy az eredeti kérdés még mindig ott van. Érdekesen értelmezed a szabályokat és törlöd kedved szerint folyton mások írásait.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz koncsik #17098 üzenetére
Igen, főleg ez volt benne a kemény, hogy USA-ban is ekkora hiánycikk volt, hónapokig szinte sose lehetett online kapni, redditen minden nap volt topik, ahová írkálták be az emberek, ha valami eldugott boltba érkezett pár példány és tetették félre/vették meg egymásnak.
-
-
Norb79
őstag
válasz koncsik #17173 üzenetére
Starlink alsó hangon 30k-ban volt a fizikai alapcsomaggal és a karácsony akcióban féláras DLC csomaggal. Jobban megszámolva inkább a 40et karistolja. Viszont nem bántam meg, beleraktam már 50 órát, minden másodpercét élveztem, és max a felénél-kétharmadánál járok, mivel nagyon sok a csak úgy jövök megyek, mert olyan kedvem van "holtjáték", amikor nem haladok egyik sztoriban sem.
-
Norb79
őstag
válasz koncsik #17184 üzenetére
Igazándiból valóban feleslegesek, nem is tudom miért vettem meg őket. Vannak ezek az obeliszkek, amiken vannak rejtvények, azok közül van pár ami nem megoldható az alap fegyverekkel, de ez se dráma, minden bolygón van olyan, ami megoldható, így oda tudsz teleportálni, hogy 1 vagy 6 vagy 8 teleport pont van egy bolygón az tökmindegy. Szétlőni meg szét lehet mindent mindennel, csak van amivel nehezebb.
Űrhajó meg karakter is csak mókázni jó. Nyilván adnak plusz szintet, meg van amikor egyik karit kell fejleszteni, hogy több pénzt termeljenek a segítőid, de anélkül is van minden végtelen mennyiségben, ezek sem élethalál kérdések. Két alap űrhajó is elég, van egy könnyű, ami az ugrálós feladathoz való, meg egy erősebb a harcokhoz, az is bőven jó.
Szóval lehet élni nélkülük. -
ayo
veterán
válasz koncsik #17200 üzenetére
már nem maradt semmi, a maradékot itt fórumon meg fb-n egy posztba kiraktam, azt vitte aki akarta. a deponia 3 része itt ingyenes
(#17201) djozsi: ja, megjelent, azt pár hónap után ment is 1 dolláros indie csomagokba. Nintendón várhatsz éveket, akkor se lesz ilyen. én csak az utolsó részt nem nyomtam, de az sajna még nincs ingyen, de hát mivel indie csomagok vannak, így sok értelme nincs megvenni azt se
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
Vebber
tag
válasz koncsik #17272 üzenetére
Még mindig ezzel a szöveggel ámítod a népet
Majd eldöntöm magam, ha írok, miről szeretnék. Köszönöm a megértésed és együttműködésed.Ja és majdnem két esztendeje megmontad mi
Talán emiatt nem emléxel már magad sem, így nem tünt fel pl. a 17372-ben, hisz "említés szintjén sem". -
Vebber
tag
válasz koncsik #17485 üzenetére
Épp te vagy itt aki fölénykesdik másokkal, velem is. Csak a tisztánlátás végett, nem írtam neked privátot, és itt nyílvánosan sem akarok veled párbeszédbe folyni.
Tekinsd át kérlek csak az utolsó két oldalt, és utána tedd fel a kérdést, az off-al kapcsolatban.
Furcsán szelktálod a "szabályokat" egyes userekre.Kifejezetten sajnálom, hogy itt te örökölted meg a topik gazda címet.
-
ayo
veterán
válasz koncsik #17543 üzenetére
mit értesz karon? a sticket vagy egész cuccot? mert ez a kifejezést csak itthon hallom, de soha se értettem, hogy miért nem hívják a nevén
nekem se vacakoltak, csak anyag nem volt ugyebár. amúgy durva, hogy nem rég még pont nekem mondtad, hogy dejó hogy neked nem romlott el, biztos mikor találkoztunk átadtam a fertőt
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17596 üzenetére
Ez nekem nem világos. Ha hibátlanul működik, minek kalibráljam avagy kockáztassam meg hogy elrontom?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17598 üzenetére
Ezt a részét értem. De minek kalibráljam ha most is jó?
Amúgy külön kellett a JC-okat uppolni? Mert nekem nem rémlik ilyesmi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17609 üzenetére
Már csak valami módszer kéne hogy bescanneld a saját kutyád, és azt tutujgathasd virtuálisan
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest