Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri78

    őstag

    Sziasztok!

    2 napja nekem is sikerült végre belépnem a Switch tulajdonosok körébe. Azóta alig várom, hogy a gyerekek este elaludjanak, és 1-2 órácskát Zelda világa magával ragadjon.

    Hátha ez a kis leírás hasznos lesz a „akarok venni ilyet van sem” olvasóknak.

    Én asztali gép/PS vonalon játszottam eddig. Jelenleg PS4 és PS Vita párossal rendelkeztem. Nintendo gépem soha nem volt, még csak nem is próbáltam soha. De a Switch megérkezésekor már láttam, hogy ez a konzol nekem jó/jobb lesz. Nagyobb, a fogása jó volt, és a kiegészítők, használati lehetőségek - HH és TV páros is tetszett. Vita ment, Switch jött – és a pár évnyi Vita plus játék most már kihasználatlanul pihen az accountomon .

    (Eredetileg külföldön akartam megvenni újonnan a Switchet /USA – 300$/, de mindenhol készlethiány volt/van, és a használtak ~ annyiért mennek, mint kis hazánkban egy új készülék – igy maradt a hardverapró, ahol egy nagyon kerek összegért sikerült egy 14 napos, hibátlan, számlás, garis készüléket megvennem, fóliával, és Zeldával)

    Kicsit féltem a fórumokban olvasott hibáktól, de szerintem ezek csak elenyésző esetek. Nálam semmi nem jelentkezik – a 2 napos használat során. Az aksi kijelző bugot nem veszem a hibák közé – ez nálam is jelen van, de ~ 3 órát bír a Zelda:)

    Magáról a készülékről csak jókat tudok mondani – szerintem nagyon eltalálták, de mondjuk nekem nincs nagy kezem. Minden kézre áll, kb 5 perc volt Vitáról átszokni. Dokkolva, tvhez csatlakoztatva is nagyon élvezetes használni, és itt azért észrevehetően szebb a grafika, mint magán a készüléken – ez a felbontásbeli különbség ügyebár. (csak Zeldában van tapasztalatom – ahol én még dropot nem tapasztaltam) A készüléken is szép – de még én is észreveszem a különbséget (nem vagyok amúgy grafika és fps nazi….az élmény a lényeg)

    Pro Controllert én nem fogok venni, mert nekem a grip tökéletes.

    A készülék anyaghasználata is jó szerintem, íves, kecses….nem tudok rá jelzőket:)

    Nálam a dokkoló nem ér hozzá a képernyőhöz, de amúgy is van rajta fólia.

    A játékfelhozatal még nem túl nagy – inkább úgy mondom, hogy szegényes, de szerintem itt lesz változás, és amúgy is egy elég nagy lista van már, hogy mi fog megjelenni idén…

    És bár tudom, hogy ez a Switch fórum, de ha csak a Zelda lenne/lesz a konzolra, akkor se érezném (most – a ködben) kidobott pénznek a vásárlást. A játék hihetetlen lett (pedig elég sok játék megfordul már a billentyűzetem és controllerem alatt), nálam biztos év játéka cím lenne – pedig még sehol se tartok, és biztos vagyok benne, hogy ezerszer meg fogok akadni! De ezzel majd a Zelda fórumban fárasztom a népet:)

    Most majd jön a tok vásárlás….és remélem a Skyrim (pedig már PS4-en megvolt) is ilyen minőség lesz legalább mint a Zelda. Akkor tuti még jövőre is le vagyok fedve Nintendo címekkel;)

    "...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

Új hozzászólás Aktív témák