Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz csumpa93 #27588 üzenetére

    Én még 3DS-en játszottam az előző AC játékkal, a New Leaf-fel.
    Anno pont azért vettem meg, mert kíváncsi voltam rá, és nem csalódtam benne, igaz, pár hónap után már elvesztettem az érdeklődésemet, de addig szerintem kb. 50 órát eltöltöttem vele.
    Nagyobb lényege szerintem nincs a játéknak, létezel egy virtuális kis városban, ahol vannak lakók, akikkel beszélgethetsz (néha megkérnek erre-arra), szépítgetheted a házadat, csinálhatsz különböző tevékenységeket (pl. horgászás, lepkefogás, gyümölcstermesztés, dino csontok kiásása, stb).
    Jobban nem igazán tudom megfogalmazni. :)

    Edge, tboldi: köszi a Witcher véleményeket, még március 1-ig gondolkozom, hogy megvegyem-e. Igazából hatalmas a backlogom, és egyre kevesebbet játszom, tehát kicsit inkább a birtoklási vágy hajt, és lehet, hogy több hónapig elő sem kerülne egy kipróbáláson kívül (pl. ott van a Skyrim, Diablo 3, New Super Mario Bros, Luigi's Mansion 3, stb).

    Amit én nem vettem észre, csak most botlottam bele a reddit-en, hogy még tavaly az egyik új firmware-rel bejött a zoom feature - szóval ez megoldás lehet a nagyon apró betűs játékokra handheld módban (persze leginkább akkor, ha párbeszéd közben áll a játék).

    woodbear: ez király lett :)) , a sapit magatoknak csináltátok, vagy készen vettétek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák