Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Peat;) #21262 üzenetére

    Szerencsére nem is kell pozitívan megközelíteni, pláne most, hogy valaki bíróság elé vitte az ügyet, ők majd eldöntik, hogy van-e jogalapja a panasznak. Jobb is ez így, nem a netes haterkedés/fanbojkodás lesz a téma alfája és omegája, hanem lesz mögötte egy bírósági döntés.

    Bármilyen terméket vásárolsz elromolhat. A garancia az az időtartam, amíg - ahogy a neve is mutatja - az eladó garanciát vállal arra, hogy a termékkel nem lesz gondod. Szerintem nem Nintendo specifikus jelenség az, hogy a garancia lejárta után nem javítanak ingyen.

    A pro controllert én nem keverném ide a kereset se keverte ide. Bármilyen kontrollerre rákeresel a neten fogsz találni drifting problémába futó embereket. Itt a felvetés az az, hogy a joycon esetében ez a hiba sokkal gyakoribb a megszokottnál és tennie kéne valamit ezzel kapcsolatban a Nintendonak. Akár az is lehet az ügy vége, hogy feltüntetik a Switch dobozán, hogy a joycon az átlagosnál nagyobb eséllyel driftelhet, mint a cigisdobozokon a halált okoz feliratok.

Új hozzászólás Aktív témák