- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #15599 üzenetére
koncsik asszonnyával party-zgatsz? korrekt.
al.a ban van smash, 18 rongy.
azon agyalok, visszavigyem e a pokemont a franszóába a bótba és elhozzak e helyette egy mario party-t....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezt jól megforgattad
Amúgy a limitáltat kell venni, az 26Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #15602 üzenetére
oké, de pokémon vagy mario party...
-
Sirandrish
Topikgazda
Pokemont még nem volt alkalmam megnézni, de ha van kivel játszani akkor szerintem inkább a Party.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Scholes9
nagyúr
Skacok. 2990 Ft a Fifa 18 a gépre a konzolok szervizénél, ketten elszórakozni jo vétel lehet? Haver szereti a focis játékokat. Pro Evo 18 megvan PS4-re, az nagyon baba
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ISThun
csendes tag
Én pont ma vettem elő megint a Pokémont, hogy a Diablozások közötti szünetben kicsit előrébb jussak vele. Nem kicsit lepődtem meg amikor a Pokéballból a Mew-t "áttettem" Switchre és kiírta a progi, hogy 99.999 xp-t sétáltam össze vele, úgyhogy kb a 21. szintről 48.-ra ugrott fel. Eddig sem volt nehéz a Let's Go, de így aztán ha a Mew-t használom a csapatban akkor nélkülöz minden kihívást.
-
adalbert1
veterán
válasz Scholes9 #15606 üzenetére
3K-t szerintem bőven megér, talán valamilyen játékmódban szegényesebb, mint a többi konzol verzió, de ketten local multiplayerben nagyon jól el lehet vele lenni (mint a többi asztali konzoli változattal is).
Ha már szóba került, hogy ki mivel játszik: én jelenleg a Diablo III-mal játszottam a legtöbbet, ez egész jó volt, de egy kicsit félretettem, mert időközben elkezdtem a Spider-Man-t PS4-en. Időközben Switchre beszereztem a CIV VI-ot is, de egyelőre még csak egy 20-30 kört játszottam le play now módban - ami furcsa eddig, hogy én jobban rázoomolnék handheld módban az egységekre vagy a városokra, mint amennyit maximálisan enged, de azon kívül egyelőre eddig jónak tűnik (igaz, nagyon sok tapasztalatom még nincs vele).
Illetve amin nagyon gondolkozom, az a Sega Mega Drive Classics, ezt valaki megvette már? -
Scholes9
nagyúr
Be is rendeltem, 3 ezerért szállítással együtt nem tudtam otthagyni
-
maximilian4
addikt
válasz 30z.Samu #15595 üzenetére
Persze, simán játszható, de azért bőven lenne mit csiszolni rajta, meglátásom szerint nagyon elhanyagolja ezt a platformot az epic games, pedig múltkor olvastam hogy mekkora közösséget képvisel a switches fortniteozók száma (pontos számokra nem emlékszem, de kb. az összes eddig eladott switch száma osztva hárommal). Vannak teljesítménybeli problémák, fps droppok, főként team rumble módban, mikor a legvégén egy helyen tobzódik az összes játékos. Na ott nagyon durva lagok vannak. A textúrák van hogy nem töltenek be, van hogy a menüben nem tölt be...pedig ott azért illene... Bőven lehetne optimalizálni, de ez látszik is a játék méretéből is...lehetne szebb a játék és fix 30 fps, bőven benne lenne a hardverben. De azért így is bőven übereli a mobilos változatot és abszolút konzolos az élmény.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz TazLeacher #15612 üzenetére
Szép pack. Azt a kontrolfreek-es cap-et én is néztem. Honnan szerezted be?
Maxi
-
TazLeacher
nagyúr
válasz maximilian4 #15614 üzenetére
Kintről rendeltem. Ps4-re első pillanttól kezdve KF-et használok, amikor láttam, hogy van Switch-re is, rendeltem is.
-
maximilian4
addikt
válasz TazLeacher #15615 üzenetére
Néztem hogy a pro kontrollerhez is van szinte az összes fajta ami ps4 kontrollerhez is van.
Maxi
-
30z.Samu
félisten
V-Rally 4 | 15 Minutes of Gameplay on Switch
Na mindjárt jobb.
Sic Parvis Magna
-
LaciGSM
aktív tag
válasz 30z.Samu #15618 üzenetére
Hát szerintem ez nagyon gyenge! A grafika borzalom, kanyarodik a kocsival és látni ahogy jelennek meg a fák meg a zászlók ,sziklák..... Talán már a harmadik megjelenési dátuma van a játéknak, de erre szerintem kár várni! A sokat köpködött, fikázott Gear Club szebb szerintem! Pedig vannak annak is hibája bőven!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #15619 üzenetére
Szerintem ez pont olyan gyenge mint volt. Ráadásul az a HH grafika röhej. Telefonon a Real Racing és társai különbek...túlzás nélkül állítom!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Scholes9
nagyúr
válasz TazLeacher #15612 üzenetére
Grat hozzá, szép ajándék ez az egész családnak
-
petymek
senior tag
Akkor is lényeg volt, hogy folyamatos kép legyen, ahogy most is.
Itt van egy 60 FPS videó, és az akkor még nem túl fejlett megjelenítés miatt, itt-ott elég darabos egy-két karakter mozgása. Mégis jó volt, a gamerek bepisltek a gyönyörűségtől.
Szóval hadd jőjjön csak.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
maximilian4
addikt
válasz Sirandrish #15623 üzenetére
HH grafika teljesen más a gép hd kijelzőjén. Kicsit megtévesztő mikor az ember nézi yt-on fullhd-ban a videót, de elfelejti hogy a gépnek egy 720p-s kijelzője van, tehát teljesen felesleges a felbontás fölé menni. De lehet hülyeséget írok...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #15627 üzenetére
Nyilván nem egy csúcskategória, meg későbbiekben reszelhetnek még rajta. Már ha a fejlesztők akarnak vele foglalkozni és nem R*-osan fogják fel, hogy "nesze itt van a port". Az LA Noire-t is bőven reszelhették volna még, mert ez nem egy tökéletes port. És nem is a grafikára gondolok, mert az "mellékes."
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
válasz petymek #15626 üzenetére
ja értem, MK1-nél jó volt, majd MK11-nél is jó lesz... a Frame Data meg le van szarva gondolom
Nem szeretnék többet itt MK offolni, ha komolyabban érdekel valakit az MK vagy hogy miért igényel fix 60-at az újabb részek, akkor ajánlom a blogomat, ahol talán a legtöbb infó van magyarul (köztük egy igen részletes segédlet a harcrendszer megértéséhez) és természetesen a régi MKX és az új MK11 topikot.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #15627 üzenetére
Ettől vagy ettől nem hányom el magam ugyanazon a monitoron. Van különbség a nem olyan szép és az ótvar között...előbb ótvar, bármin nézem, ez már messziről látszik!
-
maximilian4
addikt
válasz Sirandrish #15631 üzenetére
A saját kijelzőjén szép a hh mód, de később a videóban, mikor már teljes képernyőn mutatja és nem a konzol kijelzőjén...azért na. Elég borzalom. De továbbra is felesleges hh módban 720p fölé menni szerintem, mert ennél nagyobb felbontást úgy sem tud megjeleníteni, és szerintem a gép kijelzőjén, mivel nem nagy, így jól mutat. A pixel per inch (ppi) érték még lehet így is magasabb mint a FHD egy jó nagy tv-n megjelenítve.
Maxi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #15632 üzenetére
Direkt linkeltem olyan videót (második) amin nem a kijelzőjén látod a képet hanem úgy ahogy a V rally esetében. Mellesleg rengeteg ilyen összehasonlító videó van mindenféle játékról, de akkora különbséget még sehol sem láttam.
Itt van ez is...alig észrevehető a különbség...van, de nem veri ki a szemem...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Ez a fajta kártya jó a Switch-hez?
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #15635 üzenetére
Mekkora?
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #15636 üzenetére
saccra? 200? az volt jó ár/tárhely arányban... vagy a 400-as (nem emlékszem)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #15637 üzenetére
Mert láttam hogy van itt 128as is, azért kérdeztem. Mondjuk a választási lehetőségnél már csak 64es a legnagyobb..
-
maximilian4
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #15639 üzenetére
Jézus mária....az már tényleg nem kicsi
-
Aki21
aktív tag
Esetleg ha gondoljátok itt hagynám discordomat van rajt több játéknak is szoba és ha kell csinálok is még: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #15638 üzenetére
mármint nem itt, hanem az amazonon volt sokáig jó a 400-as, de most hogy megjött a 128GB a meglevő 128 mellé, egy darabig elég lesz.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #15643 üzenetére
És mi igényel 400giga memót amibe nem megy HDD?
Valami kamerába esetleg?koncsik Nekem csak a gyári 32 giga van
[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
válasz maximilian4 #15643 üzenetére
Énis köszi. Hát építés nekem se tul a mesterségem. Meg hát ugye kommunikáció nélkül kicsit nehezebb de majd lesz jobb is 😉
-
30z.Samu
félisten
Annyira dicséritek, lehet holnap teszek vele egy próbát.
Sic Parvis Magna
-
Urdaran
kezdő
Sziasztok!
Belekezdtem a Let's Go Eeveebe. Olyan megbízható embereket keresnék, akik szintén játszanak a játékkal (Esetleg a Pikachus verzióval.), és lenne kedvük cserélniük fejlesztés céljából pokemonokat. Illetve az én verziómban nem megtalálható pokemonokat is szívesen beszerezném.
És lenne még pár kérdésem.
A Pokemonban a cserék csak az online szolgáltatás befizetése után elérhetőek?
X-com szerű játék jelent meg Switchre?
Van Switchre más Pokemon szerű játék?
A Diablo 3-ban az Amiibo portál mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest