Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz ayo #11026 üzenetére

    Valaki elmagyarázná dióhéjban, hogy ez mit jelent úgy, hogy egy laikus is értse?
    Már tegnap óta ettől visszhangzik az egész internet, hogy ezzel vége mindennek, a Nintendo nagyon megszívta.
    Emellett összesen annyit láttam, hogy egy group, akik régóta ezzel foglalkoznak és már januárban is ismerték a hacket eljutottak addig, hogy csináltak egy bonyolult guide-ot arra, hogyan futtassunk linuxot a switchen, ami persze techdemónak biztos jó, de a játékok szempontjából max emulátorozáshoz érdekes. Egy másik group pedig állítólag tud már mentéseket backupolni, de csak hónapok múlvára ígérték a publikus verziót.
    Nem láttam warezt és nem is világos, hogy ez egyáltalán biztossá teszi-e azt, hogy hamarosan megjelenik vagy ahhoz néhány szoftveres akadályon is túl kell jutni.
    Eközben már január óta hallani lehetett, hogy van ez a sebezhetőség, csak akkor még nem hozták nyilvánosságra a módszert és módosítani kell a switch chipjein a javításhoz, de ez a módosítás az 5.0-s switch update alapján már úton is van úgy emlékszem.
    Nekem ez az egész viharnak tűnik egy pohár vízben, de mivel hülye vagyok hozzá lehet, hogy tévúton járok és a hétvégére tényleg 30%ot fognak zuhanni a részvények és mindenki torrentezni fogja a kartont is a labohoz.

Új hozzászólás Aktív témák