- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz gyeniko #8862 üzenetére
Megkapta a választ a kérdésére: VPN. Azért ne legyünk már kiscsoportos ovisok, hogy nekem kelljen befűznöm a cipőjét is. Bónusz: egy tisztességes VPN szolgáltatónak van egy lépésről lépésre leírása, amivel be lehet állítani mindent is.
És hidd el: az n+1 privát üzenetekben zaklat valaki, mert segítettél neki és ezt ő úgy értelmezni, hogy te vagy a személyes, ingyenes supportja után te sem lennél már boldog. Ráadásul olyan, tényleg piszlicsáré dolgokkal, amit ha beüt a google-ba, azonnal releváns találatot kap. (Nagyon erős off és nem ide tartozik: az esetek 99%-ában az angol nyelv ismeretének minimális hiánya/lustaság az, ami a gondot okozza). Kádár szelleme kísért még mindig: oldja meeg helyettem más.
Befejeztem az offolást.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest