- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Na ő sajnos nem, mert idős és rutintalan. Nem volt neki gyanús, mivel előtte módosítottam és azt hitte neki is kell. Meg akarta oldani, ezért nem egyből hívott, csak amikor fennakadt a kétlépcsős hitelesítésnél. Valószínűleg nem volt fontos a kártya tiltása, de jobb félni mint megijedni.
Az azért minimum érdekes, hogy mindkét fiók esetén, a fiókművelet utáni 1-2 órában érkezett sms.
Szerintem valami telefonos alkalmazás kémkedik, és lopott adatbázisuk is van hozzá. Kémkedéssel a Tiktokot hozzák kapcsolatba a leggyakrabban.
Nem vagyok egy nagy konteós, de valami egyszerű és elterjedt dologban lehet a backdoor.Chris0321:
Vámosat én is, és e-mailben is állandóan spammelnek DHL csomaggal.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Chris0321
addikt
válasz Intel fan11 #12204 üzenetére
Hello.
Csalás, nehogy megadj bármit! A Netflix soha nem kér ilyet sms-ben, tilsd le a számot nyugodtan![ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
FIGYELEM CSALÁS!
Ha valaki ehhez hasonló sms üzenetet kap,
amiben a fiók korlátozásának lehetőségét írják,
hacsak nem adja meg a bankkártya adatait- NE KATTINTSON A LINKRE -
és semmiképp, de tényleg
SEMMIKÉPP:NE ADJON MEG BANKÁRTYA ADATOKAT!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Mrdevil
addikt
Én még magának a netflixnek se adok meg bankkártya adatokat.
15k-s feltöltőt használok.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
pourri
aktív tag
Megnéztem ezt a vörös rózsa minisorozatot! Mint egy falat kenyér, csak a harmadik olyan sorozat ami ugyanezzel a sztorival rendelkezik.
-
-
zseko
veterán
Az mitől lehet, hogy a telefonom HDR10+ képes, a Netflix app viszont azt mondja, hogy nem támogatja?
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz aprokaroka87 #12212 üzenetére
Őszintén szólva egyelőre nem tudom pontosan hogy a kijelző is képes-e rá, de benne van a Netflix támogatási listájában is. Galaxy S21 FE, papír szerint HDR10+ és Dolby Atmos tudással.
Próbáltam utánaolvasni, egyelőre csak a sok maszlagot találtam, értelmezhető dolgot nem, valamint eddig csak egyetlen fórumbejegyzést, ami alapján mintha csak az Exynos-al szerelteknél működne, a Snapdragonos változatnál nem.
Annyira persze nem hiányzik, nekem egyébként is természetesebbnek hatnak és jobban bejönnek a normál színvilágú videók, csak kíváncsi voltam.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Luissimo
veterán
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Eddig szolgáltatón keresztül használtam a netflixet.Most már nem,de előtte megszüntettem.Most csak simán újra regisztrálok és ennyi? Illetve a play áruházból töltöm le az app-ot és ott nyugodtan megadhatom a banki adatokat? Köszönöm a választ
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
zseko
veterán
Érdekes, hogy tesómék tévéjén a profiljuk átváltott angol nyelvre. Mindenhol máshol maradt magyar: böngészőben, tableten, telefonon, 4K Max-on, én tévémen.
HR24.hu
-
-
TrollBalint
addikt
válasz modflow #12219 üzenetére
Ezt örömmel olvasom, eddig még nem keztem el nézni, mert az gyanítom, hogy darálós sorozat lesz és nem akarom, hogy beleessen egy hétvége, mikor nem leszünk itthon
Viszont, ha nem spoilerezett el semmit, akkor ezzel jól összezavartálhogy akkor az csak most visszaamlékezés lesz-e, vagy ikertestvér, vagy mifene? De csak még jobban várom https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
modflow
veterán
válasz TrollBalint #12221 üzenetére
Majd meglátod, szerintem nagyon jó lesz, nem véletlenül a 9. rész áll a legmagasabb pontszámon az imdb-n.
Én ma este megnézem az évadzárót. -
kezo0
addikt
válasz l.skywalker #12207 üzenetére
Csak egy apróság, ha már ez egy rögzített hsz, amit minden nap látunk: BANKKÁRTYA, két k-val. (Először jól írtad, ezért gondolom, másodjára csak elgépelted.)
És ha már itt tartunk, szerintem kötőjeles szókapcsolat: BANKKÁRTYA-ADATOKAT.Elnézést, de így, hat nap után már kibújt belőlem a nyelvtannáci.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz l.skywalker #12224 üzenetére
Hm, még egy topikgazdának sem…? Nem tudtam.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
headhunter
addikt
The Glory (Deo Geulloli)
-
Pro Koryak
addikt
válasz headhunter #12229 üzenetére
Ja ez elég jó lett. Várós mi lesz az 1. évad után...remélem folytatják a srác történetével.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz Pro Koryak #12230 üzenetére
Lesz második évad?
-
Pro Koryak
addikt
válasz headhunter #12231 üzenetére
Eléggé úgy lett vége.
-
TrollBalint
addikt
válasz modflow #12222 üzenetére
Nah, megnéztük az első részt tegnap. Persze "pont jókor kezdtünk neki", mikor eldöntöttük, hogy hétköznap megpróbáljuk mellőzni az esti filmezéseket
Ami viszont egyértelműen jobban tetszik, az a srác kommetjei amivel reagál a saját helyzetére, nekem ez jobban bejön, mint a korábbi évadokban. (Persze lehet rosszul emlékszek és újra kellene nézni azokat is )Mondjuk az a telefonos SMS-ezés a rész végén neki picit fura nekem. Jó ötlet, meg tetszik is, eléggé várossá tudja tenni a következő részeket, de a Hazug Csajok társasága óta mintha egyre többen akarnák ezt az ötletet meglovagolni. Remélem itt nem lesz nagyon túl tolva. https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
modflow
veterán
válasz TrollBalint #12233 üzenetére
Mármint a 4x01-et?
Az első etap még nem is olyan jó, a második etap mintha szintet lépne picit, onnan lesz igazán jó, a 4x09 a csúcs, a befejező rész az kicsit visszaesett nálam. -
Roland8622
aktív tag
válasz headhunter #12229 üzenetére
A 9. percig bírtam. Na nem azért mert rossz, hanem iszonyat felhúzta az agyam Társadalmi körkorkép. Amúgy ezek idehaza is megvannak. Bár sorozatot nem fognak belőle csinálni ill. én még nem láttam. Talán az X- A rendszerből törölve c. filmben volt hasonló.
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
headhunter
addikt
válasz Roland8622 #12235 üzenetére
Érdemes folytatni, később már mint felnőtt áll bosszút...
-
Pro Koryak
addikt
Én a Narcos sorozaton b.szom fel az agyam, szinte minden részén. Ennyire töketlen amerikai DEA bandát
A kolumbiai kormány szintén.
Az persze nem gond, hogy e kettő balf.szsága miatt még több száz, több ezer ember halt meg, ááá dehogy.
Mer élve kell ám elkapni, nehogy egy hajszála is meggörbüljön...Szó szerint fájdalom nézni.
#12235 roller0123
Esetleg ezt #11940 -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Ha jól olvastam a szabályzatot nem tilos megkérdezni, hogy még mindig a tartózkodási hely alapján szolgáltatják a tartalmakat és nem a regisztrált ország szerint? Mert akkor előfizetnék a szolgáltatásra. -
hubber1
kezdő
Urak, segítsetek. Adott egy vadi új N-One NPad Pro tablet, Widevine L1 security level és a Netflix mégsem akarja elfogadni, pedig a chipset is támogatott, ott van a listájukban Unisoc T616.
Az L1 check is rendben lefutott (DRM Info):
erre pedig a Netflix ezt dobja :
Netflix online chat tragédia, velük semmire nem mentem.
Szerintetek lehet bármit tenni?
Köszönöm ! -
-
hubber1
kezdő
válasz aprokaroka87 #12240 üzenetére
Aha, lehet. Ami fura: HBO Max és Disney+ nem is streamel, és letöltés sem megy.
Ilyennel még nem találkoztam. Android 12, legutolsó frissítéssel. (OTA)
Netflix megy, de csak SD. Többi meg nem. -
hubber1
kezdő
válasz aprokaroka87 #12240 üzenetére
Tudsz olyan tabletet ami 100% kezeli HD-ben a Netflixet? (HBO Max és Disney+ van még nekem)
Kínai tablet, vagy itthon emberi áron elérhető modell. Köszönöm. -
hubber1
kezdő
válasz aprokaroka87 #12243 üzenetére
Ok. Aki esetleg itt tableten is néz NF, és L1 full hd írna ?
-
Floyd80
addikt
válasz hubber1 #12246 üzenetére
Alzában 98-ért tavaly nyáron, 100-at megér szerintem, Android 12 frissítés még jár hozzá, a 4GB átlagos felhasználáshoz bőven elég, jack dugó nincs, azt figyelembe kell venni, kamera csak dísz, GPS se a legjobb, de cserébe jó képernyő és hangzás.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
hubber1
kezdő
válasz Floyd80 #12247 üzenetére
Ok, nagyon köszi. Néztem közben én is, 100 körül van... Xiaomi Pad 5 felé kacsingatok, 6GB ram, Dolby és 120Hz.... Az "Global Version" tudja az L1-et azaz 1080p Netflix...
Jó lenne ha lenne itt valaki aki ilyet "nyúz"...és megerősítené Ő is. Itthon venném, SmartShopnál 138K most.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest