- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Ez milyen email cím?
info@members.netflix.comInnen kapok tegnap óta leveleket, de amire kapom emailcím nincs is regisztrálca...
Ha meg erre a nem is regisztált email címemre én kérek emlékeztetőt, ez fogad:
Ez is mi?
Miért nem azt írja, nincs is regisztrálva???[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Debilon #12852 üzenetére
Mi kamu?
Az info@members.netflix.com cím? -
nylontacsko
senior tag
Volt egy kis kavarodás...
Jelenleg az a helyzet, hogy egy új email címmel regisztráltam újra a fiókomat, de elrontottam az email cím beírását.
A rossz email címet viszont nem tudom javítani.
Mit javaoltok?...
1.) hagyjam a francba az egészet, hiszen nincs jelentősége az email címnek
2.) hagyjam lejárni az accot és regisztráljam újra az egész fiókot a helyes emaillel
3.) írjak az ÜSZ-nak, hogy javítsák
Próbáltam a profilban változtatni az email címet, de kiléptet és ennyi."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Chris0321
addikt
válasz nylontacsko #12855 üzenetére
Hello.
Melyik részét rontottad el az e-mail címnek? Mert ha a @ előtti részt és létre tudod hozni azt a címet akkor ott meg tudod változtatni és nem kell mással vacakolni. -
TrollBalint
addikt
válasz pn4hvq #12848 üzenetére
Erre én is gondoltam, de a legtöbb film / sorozat olyan, hogy nem volt rossz, de igazából jó se. Nem akarnék rá negatívot adni, mert akkor nem ajánl esetleg hasonlókat, ha meg "tetszik"-et nyomok rá, akkor meg esetleg többet ajánl, de azért annyira se tetszett, hogy sűrűn akarjak ebből nézni.
Persze most már van az 'imádom' opció, ami régebben nem volt...[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
pn4hvq
senior tag
válasz TrollBalint #12860 üzenetére
Igen, szerintem sem jó megoldás, de mást nem találtam. Mert szerintem ezzel azt jelölöd, hogy mennyire releváns, neked való a tartalom, nem pedig, hogy mennyire tetszett a film, sorozat maga.
Én a nem érdekel-t csak azokra használom, amilyen stílusok nem érdekesek számomra (valóságshow, főzőcskéző, sport, stb). Ha egy megnézett (vagy félbehagyott) film/sorozat nem tetszett, akkor is egy ujjas tetsziket nyomok rá, mert az én logikámat követve ha sokat nem érdekeltként jelölnék, akkor a tartalmuk alapján nem ajánlana nekem dolgokat. -
Chris0321
addikt
válasz nylontacsko #12861 üzenetére
Akkor szerintem meg kellene próbálni létrehozni az e-mail címet és én ha már tudom megváltoztatnám a jóra.
-
modflow
veterán
Ömlenek a levelek a "hivatalos" gmail -es fiókomba a Netflixtől.
Egy másik email-en van nekem a regisztrációm.Most rákattintottam az egyik linkre és rendesen átvisz a netflix fiókba és valaki szlovákiában egy O2 mobil előfizetés keretében alap csomagot használ, de az én "hivatalos" email címem van megadva és egy idegen telefonszám.
Írtam a supportnak, hogy töröljék, de segg hülyék, nem csináljak semmit.
Hiába írkálok bármit, egy szerűen nem jutok előre...
Mit tudok tenni?[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Üdv! az alábbi problémám adódott: új tv-t vásároltam, így a régebbi ment egy másik szobába. Az új került a régebbi helyére, vodafone beltéri egységre csatlakozik. A régebbi okos tv wifi-n van és szépen megy rajta minden stream, kivéve a netflixet, ami kis pörgés után kilép, azaz be sem tölt (mindegy hogy appot indítom vagy a tv-n nyomom a netflix gombot). Tv restart, kihúzás, app töröl és restart megvolt. Valakinek van még ötlete, mert elég bosszantó....? A factory reset előtt hátha tudtok mondani valami okosat, köszönöm!
-
Meghivott
addikt
Minden rendben a tv szerint, illetve ha ezzel lenne gond, akkor nem menne minden más streaming szolgáltató.
-
TrollBalint
addikt
válasz Meghivott #12872 üzenetére
Samsungon belül milyen típus? Nekünk is Samsung van és remekül megy Wifiről, ráadásul kettő is van itthon és bármelyikre tud csatlakozni. (Egy Huawei (digi), meg egy Tplink)
Még azt tudom elképzelni, hogy esetleg a Netflix app-pal van a gond, bár akkor meg másnál miért menne...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Meghivott
addikt
válasz TrollBalint #12875 üzenetére
7es széria, 4K UHD, most ennyit tudok
-
Meghivott
addikt
Na, közben jött kis infó, tehát amikor a beltérit hozta az akkori szolgáltató Flip, akkor mókoltak valamit a távirányítókkal és mondták, hogy a Netflix a beltéri távirányítóval fog indulni, a tv távirányítóval nem. Kérdés, hogy ezt most hol lehet visszaállítani a gyári beállítások visszaállítása nélkül....
De már nyomtam egy gyári visszaállítást aztán meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Siker! Köszi az infókat nektek!
-
modflow
veterán
Aki nézi Lupin-n, attól kérdezném.
A férfi, aki Assane barátja, a régiség boltos, azt ugyan az, akivel a fiatal Assane bokszol és barát gyerekként? -
boborján2
aktív tag
Win 10 appban 1080p vagy 720p van?
Chrome alatt lehet valahogy 1080p vagy feltétlen kell az edge böngésző?
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zseko
veterán
válasz Narxis #12885 üzenetére
Szánalmasan gyerekes a pcforum oldal Sting-el együtt, szóvá tettem valamit - kicsit agresszívebben az igaz, de nem durva szavakkal, semmi csúnya vagy káromkodás - erre letiltotta az ip címemet, nem érem el az oldalt az itthoni hálózatról Mobilról persze simán megy
Az a legszebb, hogy eleve meg sem jelent a fórumon az a posztom, szóval teljesen helytálló volt amit abban írtam
Nevetségesek...HR24.hu
-
boborján2
aktív tag
Vendit a restartból ,hogy nem tiltotta még le
Bár már nem nézem , de sokat nevetett ő is sting bal..sz fordításain és béna megfogalmazásain.A kitiltás sajnos ilyen dolog. Te mentél az ő házába szövegelni , és ajtón kívülre rakott.
Az ip tiltás külön vicces , majd amikor másé lesz a cím és vakarja a fejét ,hogy nem látja az oldalt.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
zseko
veterán
válasz boborján2 #12888 üzenetére
Jah, jogosnak jogos (lehet), mert beszóltam neki (nem volt benne semmi anyázás, b+, de még hasonló durva sem, és fórumra ki sem kerülhetett már, a 'hülye vagy te' is erősebb). De akkor már miért nem a hozzászólási jogomat vonta meg? Ez így egy kisgyerekes besértődés
Csak feltételezem az ip tiltást, de az oldal pc-n nem jön be, mobilon wifivel nem jön be, mobilnettel bejön, másik mobillal ugyanez. Annyira meg nem érdekel, hogy megnézzem be tudok-e jelentkezni. Évekkel korábban írtam oda utoljára.
Na de térjünk vissza a Netflixhez
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Érdekességképpen:
Megjegyzem nincs is előfizetésem.Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
modflow
veterán
Ilyet ide betenni is kicsit gáz.... ma amikor már egy 2 éves is megcsinálja, hogy a feladó emailcím valós legyen, ez meg.....
-
modflow
veterán
May December
Nálatok itt Magyarországon van ilyen film? -
modflow
veterán
válasz Debilon #12894 üzenetére
Ez a szerző: racz.bianka akkor gyanítom nem tudja, melyik országban él.
A Látszólag normális című soroztat, nekem nagyon bejött.
Van ehhez hasonló?[ Szerkesztve ]
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok előfizetek rà 1 hónapra megmarad a gta trilogy telefonra később is előfizu nélkül is?
-
nagyúr
válasz Szupercsirke #12898 üzenetére
Szerintem az összes netflixes játékot csak addig tudod használni amíg van netflixes előfizetésed.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest