- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
Shümegh
tag
Szia!
Szerintem ne vedd annyira a szivedre a dolgot. Egyébként már velem is történt hasonló, de kemény fellépéssel ellehet hajtani a nőszemélyt (vagy valami gusztustalan dolgot kell csinálni a jelenlétében, hátha megundorodik, és békénhagy)!
Én a helyedben csak a haverral osztanám meg a történteket, a faternak nem szólnék, mert lehet hogy elfogult lesz... :) -
9CS
senior tag
Az, hogy toporogsz a beszámolóval a haver és az apja előtt az ok, kellemetlen, de szegény kiscsajt aki most melletted van ne szívasd már. Bár látom már írtad, hogy Vele is tisztázod a dolgokat. Ez legyen az első, mert minek még valakit magaddal rántani? Egyébként a 20 éves barátság azthiszem elég alap arra, hogy őszinte légy és lehess.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Nick
csendes tag
Asszem igazad van. Hétvégén leülök vele beszélgetni. Remélem nagyon mérges lesz. Ismeritek azt a nézést, amikor: ''áhh te ennyire gyík vagy, nem is érdekelsz többé, nem ordítok veled, mert azt se érdemled meg.'' Csak csalódott. Attól meg még mindig félek, hogy elmodja faterjának (mert nagyon jóbak vannak).
Valaki (Vaze ?) mondta a telefonszám váltást: 3 percbe kerülne kideríteni, mivel a barátomnak, meg a faterjának az elsők közt adnám meg az új számot, onnantól pedig.... -
Nick
csendes tag
(ez itt annak a hozzászólásnak a helye, aminek azt kell lejeznie, hogy iszonyatos sok idő telt ez az előző, és a mostani hozzászólás közt. Kéretik meghagyni jelen formájában) -
Nick
csendes tag
Naszóval jó rég nem jelentkeztem, de látom ebben a formában nem is hiányoztam. Mivel nekem szokott hiányozni, ha egy történetnek csak az eleje van meg és nincs befejezve ezért jó példát mutatok, és leírom a történetem végét.
A nőszemély, haver mostohaanyja, már nem zaklat, csak néha beszól, vszinű _még_ _mindig_ mérges...
A haveromnak is sikerült elmondanom a történetet, bár 1 kicsivel később, mint kellett volna. Meglepődtem, hogy még csak meg sem lepődött. Azt mondta, hogy volt mát ilyen máskor is a ''mostohaanyja'' életében.
Az akkori barátnőmmel is sikerült tisztáznom a dolgot, bár nem túlzottan jó viszonyba vagyok vele azóta.
Szóval nagyjából happy end lett a dologból, és ha tekintjük azt hogy most jól elvagyok a jelenlegi barátnőmmel, akkor még azt is mondhatom, hogy bulldog vagyok, vagy mi.
Valami olyasmi...
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest