Keresés

Aktív témák

• Nick

csendes tag

Szevasztok.

Ne lepődjetek meg h, ez az első hozzászólásom. Inkognitóba vonultam, h ne ismerjenek meg azok akik esetleg ismernek. Akik meg igy is megismernek, hát tartsák magukban.

Tudom, hogy sok lesz már az effajta topikokból (ahh, minden nő hülye, Megint a nő, Mi nyomja a lelkedet), de ha nem írom le felrobbanok.

Kezdem az elején:
    Van 1 nagyon jó, sőt a legjobb barátom, lassan 20 éve ismerjük 1mást, mindent meg tudunk beszélni, stb. Nos történ egyszer, hogy a faterja elvált, és mivel nagy franc az öreg hozzáment 1 (jelenleg) ~30 éves nőhöz, néhány éve. Jól megvagyok vele is (mármint a faterjával), el szokott ő is járni velünk erre-arra, horgászni, meccsre, stb.

Történt 2 hete, hogy a barátommal nyakunkba vettük az éjszekát, és elindultunk szórakozni, és mit ad Isten, pont ott kötöttünk ki, ahol a haverom ''mostohaanyja'' (azt még nem mondtam, hogy meglehetősen jól néz ki, a korához képest) és a barátnői is vmi szülinapot ünnepeltek. Tök jól el voltunk, röhögtünk, táncoltunk, iszogattunk, dumálgattunk.

Majd lassacskán eljött az idő a hazaindulásra, ami a következőképpen nézett ki: 4-en indultunk el 1 irányba, mer mindannyian 1 fele lakunk: haverom, vele 1 nő, a ''mostohaanyja'', és én. Elöl haver+nője, mögöttük én meg a haver pótmuterja. Ekkor jött a hidegzuhany: Előadta, hogy kíván, engem akar, le akar velem feküdni, stb... Néztem, mint a hülye. Helyesebben hülye részeg. Meglehetősen erőszakosan adta elő magát (szerencsére csak szavakbak - eleddig) Montam, h majd megbeszéljük...

Ezekután 1 hét szünet (se kép se hang felőle szerencsére), reméltem, h csak a pia beszélt belőle, el van felejtve az egész, stb. A reményem szertefoszlott, amikor 1 hétre rá újra ugyanott volt szórakozni ''véletenül'', ahol én is. Ezúttal azonban TÉNYLEG részeg voltam, ő meg hiper-erőszakos. Nyomult 1000-rel. Táncolni rángatott, nem hagyott 1 percre se magamra. Meguntam. Leordítottam, (életemben nem csináltam még ilyet) elküldtem. El is ment. Hittem én. De nem. Megvárt. Addig tömte a fejemet a szar szövegével, (hittétek, hogy a pasikat is le lehet dumálni a lábukról) hogy végülis volt valami, amit 1esek sexnek neveznének.

Robbant a bomba. Másnap felhívott, mire én világosan megmondtam neki, hogy k. nagy hiba volt a dolog, felejtsük el örökre. Életemben nem csináltam ilyet, és nem is akarok. Azt hittem ezúttal megértette. Ismét pár nap szünet. 1 barátom szülinapját ünnepeltük a ''szünet'' végén. A telefonom inkább nem vettem fel, mikor hívott. De mégis megtalált, valahogy. Vagy 1 órát beszégettünk, ami nagyjából összefoglalható így:
    <én> - felejts el. Nem lesz, és bárcsak ne lett volna.
    <ő> - mondjam azt hogy szerelmes vagyok?
    <én> - nem érdekel.
    <ő> - mondtam én h vegyél feleségül?
    <én> - nem. de tényleg semmit nem akarok tőled.
    <ő> - akkor elmondom, a haverodnak, meg a faterjának.
    <én> - nem érdekel. többet jelent a saját erkölcsi tartásom. 20 éve ismerem őket, talán nekem is megbocsátanak, nem csak neked.
    <ő> - kívánlak.
    <ő> - kicsit hülyén néz ki, hogy előbb fenyegetsz, aztán meg ilyeneket mondasz.

A dolog így mehetett volna sokáig, ha nem találok 1 régi lányismerőst, akivel mint szalmaszállal elszaladtam táncolni. Neki is tetszem. Pedig semmit nem tettem érte,h meghódítsam. A mentési akciót ő egyben keringőre való felhívásnak is értette. Most vele vagyok 1ütt. A másik még most is hívogat. Ugyanakkor a jelenlegi 1 nagyon aranyos, rendes lány, nem is néz ki rosszul. De nekem nem jön be, mint társ. Barátnak jobb volt.

Most itt tartok. A legjobb barátomnak értelemszerűen nem mondhatom el a dolgot, a másik 2 barátom, akivel még ezt letárgyalhatnám, pedig az ország 2 másik pontján leledzik. Valamelyiket rövidesen meglátogatom...

De most jobb.

• Nick

csendes tag

válasz ZCoyote #8 üzenetére

Vazz, ha kitaláltam volna, most elmennék írónak... :-))

• Nick

csendes tag

válasz [amne] #4 üzenetére

Attól félek, h minél többen tudnak róla, annál nagyobb a veszély...

• Nick

csendes tag

válasz toeri #12 üzenetére

Neked adnám, hidd el. Kár, hogy nem lehet.

• Nick

csendes tag

válasz Antonio #7 üzenetére

El volt foglalva 1 másik nővel, 2 külön párban, egymás mögött gyalogoltunk. Ha hallotta volna, akkor valószinű mondta volna már.

• Nick

csendes tag

válasz Nick #28 üzenetére

Ma eddig 2x hívott, na jó megcsörgetett. Mire felvehettem volna már rég lerakta. Csak hogy ne felejtsem el.

• Nick

csendes tag

válasz marcee #25 üzenetére

Nekedadom Őket, cakk-pakk, történettel, tapasztalattal 1ütt. Viheted. Kapsz hozzá ajándékba 1 Vargáné tápot is. :-)))

• Nick

csendes tag

válasz Sunzi #37 üzenetére

Hibás vagyok. Én is. Elvégre 2 ember kell a dologhoz. (tök furcsa hogy Nicknek szólítanak) Meg abban is, hogy nem teregettem ki a lapokat a másik oldal felé. De szerencsére, még nem telt el annyi idő, hogy igazán szoros kapcsolat alakulhatott volna ki. Minél hamarabb megmondom Neki, annál jobb. Talán a barátságból is megmarad valami.

• Nick

csendes tag

válasz WN31RD #36 üzenetére

Hehe a kis gonosz. Igen más az IP-m, és nincs saját proxym. De ha valahogy mégis kiderítené vki, hogy kivel lehetek azonos, hát talál rá 1 irányelvet #1-ben...

• Nick

csendes tag

válasz Sunzi #45 üzenetére

Ez 1 nagyon jó ötlet. Mindazonáltal remélem nem kell alkalmaznom.
    Most 1 időre távozom, estefele benézek, és elolvasom a sok okosságot. Egyébként kösz mindenkinek a hottászólásokat, sokkal jobb lett a hangulatom!

• Nick

csendes tag

válasz 9CS #52 üzenetére

Asszem igazad van. Hétvégén leülök vele beszélgetni. Remélem nagyon mérges lesz. Ismeritek azt a nézést, amikor: ''áhh te ennyire gyík vagy, nem is érdekelsz többé, nem ordítok veled, mert azt se érdemled meg.'' Csak csalódott. Attól meg még mindig félek, hogy elmodja faterjának (mert nagyon jóbak vannak).

Valaki (Vaze ?) mondta a telefonszám váltást: 3 percbe kerülne kideríteni, mivel a barátomnak, meg a faterjának az elsők közt adnám meg az új számot, onnantól pedig....

• Nick

csendes tag

(ez itt annak a hozzászólásnak a helye, aminek azt kell lejeznie, hogy iszonyatos sok idő telt ez az előző, és a mostani hozzászólás közt. Kéretik meghagyni jelen formájában)

• Nick

csendes tag

Naszóval jó rég nem jelentkeztem, de látom ebben a formában nem is hiányoztam. Mivel nekem szokott hiányozni, ha egy történetnek csak az eleje van meg és nincs befejezve ezért jó példát mutatok, és leírom a történetem végét.

A nőszemély, haver mostohaanyja, már nem zaklat, csak néha beszól, vszinű _még_ _mindig_ mérges...

A haveromnak is sikerült elmondanom a történetet, bár 1 kicsivel később, mint kellett volna. Meglepődtem, hogy még csak meg sem lepődött. Azt mondta, hogy volt mát ilyen máskor is a ''mostohaanyja'' életében.

Az akkori barátnőmmel is sikerült tisztáznom a dolgot, bár nem túlzottan jó viszonyba vagyok vele azóta.

Szóval nagyjából happy end lett a dologból, és ha tekintjük azt hogy most jól elvagyok a jelenlegi barátnőmmel, akkor még azt is mondhatom, hogy bulldog vagyok, vagy mi.

Valami olyasmi...

Aktív témák