Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    sziasztok
    Lehet nem ez a legmegfelelőbb topic, de hátha tudtok segíteni

    Youtube-on nézegettem a PC Guru videótesztjeit, és a Star Wars The Old Republic tesztjénél kommentbe írták, hogy ingyenes lett a játék.
    Le is töltöttem, de most amikor az először indítottam a játékot, a monitor annyit írt csak ki, hogy Out of Frequency és hogy a 60khz helyett 75khz.
    Volt már ilyen máskor is, akkor elég volt annyit csinálni, hogy leraktam tálcára a játékot, bezártam és vagy valamilyen config fájlban átírom a felbontást stb, vagy a parancsikonnál -windowed parancsot adni. Ezek eddig mindig működtek. Most hiába nyomogattam a ctrl+shift+esc kombót nem történt semmi. Nyomtam egy resetet, újra volt kép, de amikor a windows betöltött, és a jelszavamat kéne beírni, a monitor ismét kikapcsolt, és kiírta az előbbi hibaüzenetet.
    Újra nyomtam resetet és csökkentett módban indítottam a számítógépet. Így el tudott indulni. Revo Uninstaller-rel letöröltem a játékot és újraindítottam a gépet, de a windows indítása képernyő után ismét kikapcsolt a monitor ugyanazzal a hibaüzenettel.
    Ismét csökkentett módban indítottam a gépet, majd megpróbáltam elindítani az AMD Vision Centert, de nem indult el.
    Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?
    A gépben egy Gigabyte 970A-UD3 alaplap van és MSI R7770 PMD1GD5 VGA, WIN7 PRO 64bit
    Monitorom LG 20EN33S-B.
    A windows visszaállítási pont ki van kapcsolva.
    Újratelepíteni a gépet nem szeretném, mert rengeteg adat van a winchesteremen, amik fontosak, és nem is tudom őket lementeni máshova.
    Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák