Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    Sziasztok.
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Eon számlázás, hátha másnál is volt már ilyen. Írtam nem régiben hogy a 02.13-án indult rendszert most sikerült elszámolniuk az előtte lévő időszakot.
    Na most, utána megérkezett a normális évfordulós számla is 02.13-tól 05.18-ig, ekkor volt mindig is az évfordulós leolvasás, szerencsére ez az évforduló meg fog maradni és itt már figyelembe vették frankón a termelést is a 2.8.0-t is az 1.8.0 fogyasztás mellett.
    Ezt követően rá néhány napra megjelent az alkalmazásban egy harmadik számla is résszámla néven 05.19-től 08.17-ig (?) 7.808Ft-os összeggel. Egyelőre a számlát még nem töltötték fel, ez mindig néhány napot időbe vesz nekik, hogy miért azt nem értem, de hát ugye MO... (azt sem tudom, hogy miért pont augusztus 17-ig van ez a résszámla, mikor az még odébb van.. :D )

    Mi lenne ez a résszámla véleményetek szerint? Én arra tudok tippelni, hogy most állították 0-ra a résszámlázást és ezt az időszakot még kiszámlázták, mert azt látom a beállításoknál, hogy a résszámlázást azt jól állították 0-ra, előtte hiába kérvényeztem mindig arra hivatkoztak, hogy sok a napelem igény és várjak türelemmel blablabla.. mikor én már a számlázással kapcsolatban reklamáltam és nem napelem igénnyel, de úgy tűnik hogy a napelemmel kapcsolatos elszámolásokat meg számlázásokat napelem igénylések közé veszik ( :D )
    Jól gondolkodom vagy reklamálni valóm akadhat ez ügyben esetleg?

    Köszönöm nektek! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák