Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Na, Scarabeo további orálja. Beszéltem ma a szervizzel, mondja a srác, hogy padon, meg az udvarban hajtva nem jön elő a hiba. Többet meg még nem tudtak vele menni. De kiszedi a szellőztető szelepet, vagy leszedi a csövét, és akkor majd valamikor mennek vele többet. Mondom azt én is megtehetem, úgyis van dolgom a városban, úgyhogy el is mentem érte 4 körül. Kolléga vitt, mondom várjon 5 percet, amíg beindítjuk, nehogy az legyen, hogy elmegy, én meg BKVzhatok. Indul pöccre, minden fasza, veszi a fordulatot, kolléga el.
    Beöltözök, elindulok, mivel a környéken elég sok a terelés, mondom megyek kis kerülőt, legalább közben kipróbálom, mennyire ok a gép, meg legalább közel maradok a szerelőhöz.
    Na, kb. 500 méter után elkezdett alapjáratra visszaejtve fulladozni, megrángatva a gázt viszon szépen felpörgött (gyorsító a karburettón), mentem tovább, de a kör végére már kétszer leállt, meg hiába huzogattam volna a faszomat is, nem reagált.
    Úgyhogy vissza, srácok sem voltak boldogak, mondjuk én sem. Na mindegy, gariba van, remélem, a következő lépés már komolyabb hatású lesz...

    Az a baj, hogy a Gulliveren is kéne blokktartó szilentet cserélni, ami vagy 15k, meg 2 hét, mire megjön az alkatrész, úgyhogy lehet idén én már nem nagyon fogok gurulni...

Új hozzászólás Aktív témák