Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz csongi #26600 üzenetére

    A tárgyilagosság nagyjából ennyi, ha vitázni akarunk róla:

    - mindenképpen szeretnék újat "utolsó" motornak, de nem vastag a pénztárcám sajnos. (szerk: kb. 5-6 évnyi teljes gondtalan üzemeltetést várok el tőle)
    - a mindössze max. 3-4 éves, keveset futott magyarországi eredetű használtak alig olcsóbbak az újnál, így "utolsó motorként" pedig a full-LED világítás, az ABS nekem elvárás. Viszont no gari, és lehet rögtön a kopó-fogyók cseréjével kezdeni, ami nem feltétlenül két fillér (gumik, variátorszíj, fékbetétek, telóolaj, akksi, ilyesmire gondolok). Az Olaszból behozott, százezer km-ről 30-ra visszatekert órájú, töröttből kis pénzért "helyreállított", de még így sem olcsó gépeket szeretném nagy ívben elkerülni. Nem engedhetem meg magamnak anyagilag, hogy véletlenül sz@ba nyúljak.
    - nem vagyok "robogós típus", így számomra az olaszos dizájn egyszerűen NEM emészthető. Hiába Honda, de például az SH-t sem tudnám elképzelni magam alatt, leginkább a megjelenése miatt. A Forzát azt bezzeg igen, csak arra nincs pénzem, meg feleslegesen nagy /nehéz is az elképzeléseimhez képest! :DD
    - a tervezett vásárlás sajnos a kompromisszumokról fog szólni: 5-6-700 ezer kp + az eladandó GS ára nem takar be jobb (új) robeszt mint a PCX125, de minél többet olvasok utána, annál elfogadhatóbbnak tűnő kompromisszum ennyiért.
    - a kompromisszumos feltételek közül a kis teljesítményt (125-ös fér csak bele a keretbe) én el fogom tudni fogadni: már nem készülök külföldi utakra, vagy egyhetes itthoni országjárásokra: 100-200 km-es sima országúti gurulásokra itt a környéken meg elégnek KELL lennie, úgy sejtem.
    - Kínait (kiszámíthatatlan szervízháttérrel) nem veszek - nincs már bennem kalandvágy, vagy legalábbis nem ilyen irányú. :) És már ANNYIVAL nem is olcsóbbak...

    szerk: valószínúleg egy 150-200-as új lenne a legmegfelelőbb a számomra (még pehelykönnyű, még keveset fogyaszt, de már kielégítően megy), de egyrészt itthon nincs, másrészt meg túl is nyúlik az anyagii lehetőségeimen - tehát marad a kis 125-ös)

    Peace.

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák