Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.RiK

    csendes tag

    Sziasztok!
    Van egy Asus Prime B350M-K alaplap, valamint Corsair 2x4GB DDR4 3000MHz Vengeance LPX Red CMK8GX4M2B3000C15R memória.
    Megnéztem az alaplap támogatásánál a ramot és nem támogatja ezt a CMK8GX4M2B3000C15R ramot.
    2133mhzen futnak a ramok, a kérdésem az lenne, hogy milyen problémákat okozhat, ha olyan ramom van a gépemben amit az alaplap nem támogat?
    Mert mióta megvan a gépem (2017 december) azóta windows 10et használok és azóta olyan problémám van, hogy ha pl. facezok vagy valamit csinálok ahol képek is vannak, akkor egyik pillanatra a másikra eltünnek a képek pl. és ha f5öt megnyomom utána megint jó, majd egy idő után megint hirtelen eltűnnek a képek.
    Valamint játszok egy régebbi játékkal (GTA: SA Multiplayerss (MTA:SA)) ott meg fps dropokat észlelek, de eddig azért nem foglalkoztam ezekkel a hibákkal, mert úgy gondoltam, hogy lehet a böngésző nem jó vagy valami kiegészítő, a MTA:SA-val meg azért nem foglalkoztam, mert ugyebár régebbi játék aztán lehet az is okozza a dropokat, nem szereti az új gépet biztos.
    Viszont mostanság egyre többet gondolok erre, hogy a nem megfelelő ram kompatibilitás miatt léphetnek elő ezek a hibák, nem tudom, hogy van valami köze a ramomnak vagy nincsen?
    Valamint azt se tudom, hogy milyen problémákat okozhat aza, hogy az alaplapom nem támogatja a ramot, előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák