- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi all! Mi a különbség a black iridium és a black iridium polarized lencse között ? Melyik a jobb ?
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
MODERÁTOR
válasz sid.:Rc211v #17202 üzenetére
Nem jó a kérdés, mindkettő egyformán jó, mire akarod használni?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
X-metal
tag
válasz PowerBuldog #17204 üzenetére
De. az egyik 18.200Ft, a másik meg 31.200Ft.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #17206 üzenetére
Először is sötétebb, másrészt a polárlencsék felhasználási területe kicsit másabb.
-
sid.:Rc211v
őstag
Tehát a polár lencse az sötétebb mint a sima ? És ha kívülről nézzük akkor lehet látni valami különbséget ? Vagy ugyan úgy néz ki mint a sima black? Felhasználási területen belül mire gondolsz ? Átlagos felhasználásra lenne, szóval nem sport vagy ilyesmi..
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
jookomak
őstag
válasz sid.:Rc211v #17208 üzenetére
Én nem vagyok akkora szakértő, mint a többiek, de szerintem jobb a polár. Grey lencsét cseréltem black iridium polarized-ra, és sokkal jobban szeretem. Egyetlen hátránya (persze az ára mellett), hogy vannak olyan kijelzők, amiket egyszerűen nem látsz vele. Ez autóvezetésnél gondot okozhat. Azonkívül töri a fényt, így néha "érdekesen" látod vele a dolgokat. Pl. én azt vettem észre, ha vizes aszfaltra nézel, akkor mintha 3d-s lenne a cucc. Így tudom csak elmagyarázni. A biztonsági üvegben is látod a mintázatot vele, színes lesz az egész. "Ez nem bug, hanem feature."
Lényeg a lényeg, hogy a többi dolgot viszont élesebben látni vele. -
MODERÁTOR
válasz jookomak #17209 üzenetére
Igen, jól leírtad milyen, vízparton még sokkal jobb a polár mint a sima, na meg síelésnél. 3D-s vizes aszfalt, na ezt utálom nagyon, ezért nem lesz soha polárlencsém tekeréshez.
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Pontosan úgy van ahogy jookomak írta. Autóvezetésnél nagyon jó ha polár a lencse pl. mert az előtted lévő autókról nem tükröződik vissza annyira a napfény. Tegnap én is a poláros Ten-emmel voltam és vezetés közben felhívott valaki, lehajoltam mondom megnézem ki lehet az és el kellett forgatnom a fejem, hogy lássam ki keres (iPhone). Valamint ha a műszerfalra nézek akkor ott sem látok túl sok mindent benne ha nem forgatom el a fejem, vagy veszem le a szemcsit.
Vizes aszfalt szerintem is a polár lencse nagy nagy ellensége Teljesen be lehet szédülni az aszfalt bámulásától, ilyenkor inkább az eget sasolom
-
Viry
tag
Road Trip
[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
Ezt meg elfelejtettem tegnap...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
tomtrial
tag
Ebay-re feltöltöttem egy eladó terméket (piros NSJ) kiválasztottam, hogy paypal-os fizetés legyen csak, utána a telefonszámomat akarja megerősíteni. Call me now és Text me now van, én a text me now-ra nyomtam de nem jön pinkód amivel megerősíthetem az ebay-en A számot +3620xxxxxxx és 003620xxxxxxx formátumban is próbáltam ...
Tudtok segíteni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
venge
aktív tag
Nincs valakinek ilyen doboza?
Ha nincs, miért nincs?
Ha van, meg tudná mondani a méretét? -
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #17223 üzenetére
valoszinu customolok egyet. vagy infinite hero lesz.
-
X-metal
tag
Olcsó 24K XX valakinek?
-
SupaCow
aktív tag
Voltam este a Lab-ban. Felpróbáltam a Crosshair 2012 és a Twenty 2012-t.
Mind a kettő remek darab. CH-ról nem készült kép, de a Twentyről igen.
A szárgumi fura rajta, de nem esik le Bármennyire is úgy tűnt nekem, hogy nem stabil azért ott van a helyén. A szárgumi belsejében Oakley logó ficeg. Jól látható ki van fényezve a logó belseje. Nekem jobban takart mint a 1st gen XX. Talán azét mert jobban ül a szemgödrömben.A CH nagyon tart, a szárak formája maradt, a lencse oldalra jobban takar. Biztos hogy be fogok szerezni mindkettőből egyet.
f: @geboleather
-
PowerBuldog
veterán
Megpróbálkozok swininc-től egy ilyennel.
Árban szerintem elég jól jött ki.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Djuree
félisten
-
tomtrial
tag
Hogy mi? Hát szerintem te is megtudod ha megveszed az első Oakley-dat
Az első Oakley-mat még koxx-tól vettem, előtte nem hittem hogy jobb lene mint pl egy Avanglion de kellemesen csalódtam. Ezután sorra jöttek az oakley, koxx és SupaCow-tól vettem majdnem az összeset, és teljesen fanatikus lettem Most "csak" 6db van itthon de mindig fáj a fogam egy újabb példányra
Kár volt beregelnem ebay-re mert most már ott is nézelődöm (1et vettem is
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
tud valaki innet custom oakley-t rendelni? nem gigászi felárral.
-
tomtrial
tag
válasz SupaCow #17229 üzenetére
Ejha ez tényleg jól néz ki, emlékszem a régi twenty-re neked is volt nem 1 de soha nem jöttek be. Ez viszont nagyon adja ... (ha járok arra én is meglesem élőben)
Kár hogy a crosshair-ről nem fotóztál, arra lettem volna igazán kíváncsi
Tényleg a Lab-osok mennyire tűrik ha fotózol?
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy polarizált és tükröződő (polished) lencse? Konkrétan Fuel Cell modellnél érdekelne. Oakley honlapján ilyet nem láttam, illetve a keretek közül is csak pár félét (attól függően, hogy melyik régiót nézem).
Köszi! -
Boolash
aktív tag
Igazatok lesz
Viszont az oakley honlapján csak 1 ilyet láttam (jobb szélső).Itt viszont kapásból van egy másik.
Van valahol egy teljes lista? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest