- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
Persze, megnézheted
A tribalt hordom, szombaton kimentünk a "gőzölgő" fesztiválra, az volt rajtam. Láttam egy julit egy magyar iconos fuel cellt meg még egy fuel cellt, mind a 3 tulaj veszettül hesszelte a tribalt
A white camo gyönyörű, nem tudom hogy egyáltalán hordták-e, viszont a night camoba elég karcos a lencse, abba lehet hogy veszek. Gondolkodom a vaterán lévő ducati lencsében. Polárt nem akarok az ára miatt, 5 szemcsimben van polár lencse az doszt elég -
MZsoltee
veterán
sziasztok!
Végre rászánnám magamat egy napszemüveg vásárlására. A keret 30k körüli lenne.
Elvárásaim:
1. tartósság strapabíróság (nem vagyok az a típus aki dédelgeti a dolgait..)
2. Sportosan elegáns legyen (minden alkalomra jó legyen, strandon is lehessen hordani, de ha nyáron öltöny van akkor se legyen gáz felhúzni)
3. Természetesen védje a szememet...Remélem tudtok segíteni!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
jookomak
őstag
válasz MZsoltee #17254 üzenetére
30k-ért kb az alap műanyag keretes Oakley-kat kapod meg itthon. Gascan, fives, fives squared, fuel cell. Ebay-ről rendelve már polarizált lencsés is beleférhet. Van valami elképzelésed? Szerintem itt nézd ki a modellt, aztán menj el egy boltba felpróbálni, aztán kérdezd meg itt a fórumban, hogy honnan rendeld meg olcsóbban, hogy ne hamist kapj.
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Oakley Ten ... elfogultságból mondom igaz de eddig nekem ez a best
Nagyon jól takar, ha pl fekete színben veszed fekete lencsével akkor elegáns viselet. Szerintem elég strapabíró és sportos is egyben, ja és nem különben nagyon kényelmes a viselete.
Tartósság: ha leesik a fejedről persze ez is összekarcolódik, mint minden szemcsi.... ezért vigyázunk mi az Oakley-kra
-
-
harryls
aktív tag
Öltönyhöz leginkább wire-t szoktak hordani, esetleg x-metal-t. Sport, nyaralás meg valami műanyag keretest. Ha nyaralásról van szó akkor polár, nincs is annál szebb mikor a hullámzó tengeren megcsillanó napfényt egy gold polár lencsén keresztül figyeli az ember.
Hát nem is tudom talán egy ten vagy pit bull, vagy az új jupiter, ezekből fekete vagy barna árnyalatú (az öltöny miatt) más színkombó kicsit kirívó lenne. Ja és persze polár lencsével
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #17258 üzenetére
Én nem szeretem a szárgumikat, a Ten-orr része elég vastag és elég nagy felületen érintkezik az orroddal. Szerintem nagyon kényelmes és több órányi használat után sem hagy látszódo nyomot.
-
krain
tag
MZsoltee: nézd meg Harryls square wire szemüvegét, én ilyet hordok öltönyhöz, ultrajó. Többihez egy műanyag keretes kell. Canteen, fives squared elég tökös darabok...
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
És ugyebár el ne feledd CANTEEN nagyon olcsón van eladó nálam Még marad pénzed egy fémkeretesre is akár
-
tomtrial
tag
Olcsó Jawbone valakinek? [link]
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #17266 üzenetére
Húú pedig azzal lenne ám igazán feltűnő
-
X-metal
tag
válasz tomtrial #17260 üzenetére
Azt, ne felejtsük el, hogy nem egyforma az arcszerkezetünk. nekem a ten 4-5 perc hordás után kifejezetten kényelmetlen volt...
Inkább próbálgasson az ember szerintem.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Viry
tag
hogy lehet ebay-en kívül megegyezni? vagy mit lehet kezdeni a köv. esetben:
(nem akarom, hogy kitiltsanak, vagy bármi szankciót rámverjenek)Feltettem egy RX keretet, de közben kiderült, hogy a csákónak inkább a másik törött keretem kéne. Azt akarom vele lebizniszelni, csak nem merek email infót írni, vagy ilyesmit az ebay-es msg-be!
:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
Megjött a 199 Eurós TIO2 XX-em. Vadi új.
Keret hibátlan, még olyan szoros a szára, hogy alig lehet nyitni.
A lencsén még csak a legkisebb hajszálkarc sincs, és a tokja is makulátlan. Hófehér még a madzagja is.
Ennek most nagyon örülök.,[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
krain
tag
Fiúk, a családi állapotomban történt változás miatt eladó lett az x-squared plasma/fire iridium polarized, meg a samsung galaxy s 5.0 wifi tablet, meg a HP noti is. Zizzenjetek rá, megegyezünk. Nektek fórumtársi áron...kici ócó
[ Szerkesztve ]
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Kinéztem magamnak egy szemüveget: Fuel Cell Alinghi (polished black iridium polarized)
Sajnos itthon elég drága.. illetve csak a szürke színben láttam az üzletekben (Budapest).
Ahogy olvastam a forumban, érdemes lehet külföldről rendelni (ebay és társai), ebben kérnék segítséget.
Ebay-en csak USA-ból láttam, ami ha jól tudom vámköteles, illetve gondolom elég sokat kellene rá várni, stb.. Egyébként ez az.
Megnéztem amazonon is, ott ezt találtam. Itt mondjuk nem is látom, hogy honnan jönne, illetve, hogy mennyi a szállítási költség.
Ha esetleg láttok valahol ilyen szemüveget jó áron, akkor jöhet az infó, illetve bármilyen segítség, még nem rendeltem külföldről (pl kell paypal, vagy bankkártyával is lehet fizetni?).
Köszi!Egyébként a szemüvegről mi a vélemény?
-
TayRol
nagyúr
na, vettem egy alinghi ten-t. 86 dollar plusz postakoltseg. szerintem jo ár volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz Djuree #17278 üzenetére
persze, yamahas oakley.
nincs ducatisom. de vannak itt paran a topicban akiknek van. hátha eladjak neked jopénzert. vagy én átfestem oket yamahasra mégjobbpénzert.
koxx: mivel ezust a motorja ezért nincs nehez dolgod, egy flakon 500ft-os kályhaezüst hőálló spré es kesz is van.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #17281 üzenetére
gratula! bar a brownsugar nekem nem begyere.
-
PowerBuldog
veterán
-
MODERÁTOR
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #17284 üzenetére
annyiert csak elhordod - még ha bűnronda is.
koxx: jaja, tenyleg! az pont jo lesz neki.
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #17287 üzenetére
enis azert csaptam gyorsan le az alinghi tenre mert 86 dodo volt, es ugyebar az is polar lencse, ráadásul tok is van mellé.
koxx: nem mondtam hogy rossz csak hogy nekem nem a kedvencem.
szerk: kicsit részletesebben ezt a nanocleart, pls.!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TayRol #17288 üzenetére
Meg nanoclear is, amire rohadtul oda kell figyelni és azonnal felkenni a lencsére, én nem figyeltem és 2 hét alatt kiszáradt
Djuree: uff, kár : / tartalékba jó lehet
TayRol: nanoclear, itt látszik egy kicsit a képen [link] vékonyan bekened a lencsét kívül belül és egy víztaszító réteget hoz létre, kicsit olyan érzés mintha teflonnal vonnád be a lencsét, sokkal könnyebb letörölni, tisztán tartani, ujjlenyomat egyéb koszok nem probléma.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Djuree
félisten
-
MODERÁTOR
válasz harryls #17291 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy bzdmeg
TayRol: nem, rá volt csavarva rendesen, olyasmi mint az alkoholos filc, az a kis pipetta volt átitatva ezzel az anyaggal és egyszerűen elpárolgott, a rendes nagy nanoclear nem teljesen ilyen.
Várom már a csomagot csigalandből, jó lenne hétvégére ideérne.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
B.Ricsike
őstag
Ebay-en kívül merre találok még Oakley szemüket? Tudtok más külföldi fórumokat eladóhelyeket esetleg??
Chip Foose Gascan kellene jó áron. van egy 220ért Amcsiba, csak azt sokallom kicsit, hátha lenne olcsóbb valahol, illetve ez nem is postáz magyar honba.
-
X-metal
tag
válasz PowerBuldog #17296 üzenetére
Harryls írta, hogy ilyet adott....
Akár le is gyártatom a Jordan R1-ért.[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest