Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz lemmy71 #6067 üzenetére

    Köszi. A terv az, hogy a nagy részét füvesíteném, telepítenék gyümölcsfákat. Egy kis részén pedig gyümölcs és zöldség lenne termesztve. Többnyire csak pihenni, grillezni járnék ki, a munka nagyon távol áll tőlem. Fűnyíráson kívül mást nem nagyon tervezek a kötelező metszéseken, permetezésen kívül.
    Közben rájöttem, hogy nem kell késes kasza, elég lesz a damilos is. A szárazat összerántom, elégetem. A gyomirtózás elkerülhetetlen? Nem elég ha csak simán beszántom? Idegenkedek a vegyszerektől, permetszereket se nagyon használok, csak ha már baj van.
    Gondoltam tologatós nyírón is, csak azt egyedül nem pakolom be a kocsiba, ott meg nem merném hagyni, így marad a lengetés.

    Inf3rno: megnézem majd őket. Otthon valami noname tologatós van. Használtan vettük lomistól 10+ éve. Kb 2x volt szervizbe, 10 rántásra indult tavasszal, pedig télen végig a teraszon volt. Annyi a baja, hogy elkezdett rohadni. 100-at nem szeretnék kiadni, mert 0 a kerti eszköztáram, mindent vennem kell: kapa, ásó... bádog garázs, grillsütő, kertibútor, növények, magok, a kerítést is meg kell csinálni. Nagyon sokba lesz nekem ez a pihenés, ráadásul bérlemény, nem saját telek.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák