Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ClayMore

    aktív tag

    válasz szaszayanou #2918 üzenetére

    nem az előkészület érdekel.

    mert ha pl 7:40 kor kezdek akkor már belevettem h kb 7:30-tól kb 10 perc mire pisi, khmh, céges póló éééés leteszem a seggem a monitor elé.

    ellenben nincs jelenléti ív. beléptető kártya van. aminek az adatai nem igazán hozzáférhetőek :DDD

    egész pontosan az volt h én a hónapra kiszámoltam perc alapon vezetett katalógusom alapján h én biza 19 órát voltam bent túlórában (nem belevéve az előkészülettel töltött időt).
    DE mivel a cég azt mondja h ha bent vagy előbb vagy bent maradsz mondjuk 15-20 percet az MÉG nem túlóra csak őőőő csak őőőőő bent vagy... és emiatt kiszámolták h a hónapban 10 órát voltam bent!

    a KÉRDÉS az, hogy van-e olyan jogszabály ami kimondja PONTOSAN h hogyan kell számolni a túlórát->tehát h perc alapon kell számolni, egész negyed órákra kerekítve, egész órára kerekítve, és hogy a túlóra mikortól számít túlórának.

    az én értelmezésemben minden ami a munkaidődön(+nem fizetett munkaidőn+előkészülettel töltött időn) kívül van az bizony túlóra. akár pecalapon vezetve is.

    nos? :U

    Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

Új hozzászólás Aktív témák