- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Pontosan. Velem közölték, amikor előre tudtam, hogy nem leszek itthon 2 hétig és esélyes volt az akkori érkezés, hogy vagy átveszem vagy meghatalmazott. Amikor arra kérdeztem rá, hogy mi lesz ha ezek egyike sem tudna összejönni, akkor finoman jelezte, hogy azt az opciót nem tudják elfogadni (értsd visszaküldik). Viszont nem 5, hanem 10 nap amíg tárolják.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Sefter #71705 üzenetére
Na mondjuk akkor rávertem volna azt a postára, ha kell peres úton. Ugyanis Te nem állsz ilyenkor szerződésben a magyar postával, akik mint 3. személy bepofátlankodnak az ügymenetbe és egyoldalúan nem szolgáltatnak megfelelő minőségben.
-
margithid
veterán
10k körül mi a legjobb választás mostanság?
Zárt kellene, alapvetően jó mélyekkel, otthoni felhasználásra, számítógépről youtube videókhoz és egy Redmi Note 5 telefonon használnám még, neutron playerrel, esetleg flac formátummal ha az lényegi minőségjevulást hoz.
Retro DJ-m volt, az nem tetszett, AKG K511 már jó volt, annak a szintje most mi?Black fridayt megvárom lehet, hátha kiszórnak jó fejeseket olcsón.
-
niof
addikt
válasz ribizly #71704 üzenetére
Akkor ezt a postán dolgozó postáskislány mondta nekem rosszul, mert erre világosan emlékszem (nemrég történt, késett egy másik csomagom is), hogy a csaj azt mondta, az értesítés után 5 napig tárolják a küldeményeket. A bibi csak az volt, hogy értesítés sem volt...
Vagy ő is rosszul tudja. Én már ezen sem lepődnék meg...
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Kisszidi
csendes tag
-
Zoliee
senior tag
válasz fehér_ember #71710 üzenetére
Ez magas labda volt, de lecsaptad!😁
-
törölt tag
válasz Kisszidi #71709 üzenetére
Nem igazán értem, hogy kapcsolódik ez a témához.
Először is, a hallás természetes romlásának messze nincs annyi hatása a hifizési szokásainkra, mint a tapasztalatnak, az ízlésünk formálódásának.
Másodszor, a Beyerdynamic cég egyik kedvelt tevékenysége, hogy ugyanazon típus megjelöléssel kiad teljesen különbözően szóló (és esetleg kinéző, felépítésű) fejhallgatókat (lásd DT440, DT660, DT770, DT880, DT990, utóbbi háromnak van a legtöbb).
Harmadszor pedig, ez ugye könnyen ellenőrizhető, hiszen vannak itt olyanok bőven (magamat is beleértve), akik hallgatták egymás mellett a 30-40 évvel ez előtti Beyereket és a maiakat.[ Szerkesztve ]
-
zavatar
csendes tag
Sziasztok!
Jó pár éve egy invotone HD 2000 fejhallgatót használok ami már eléggé megviselt állapotú. Ezért elérkezett az idő egy új beszerzésére. Amit kinéztem magamnak az a AKG K92.
Szerintetek megéri azt a 9k különbséget - amennyivel drágább lenne most egy ilyen - az Invotone HD 2000 rel szemben? Vagy nem igazán éri meg a többlet befektetést és rendeljem újra a már bevált Invotonne HD2000-et? -
-
Kisszidi
csendes tag
válasz fehér_ember #71710 üzenetére
Ezt odatetted.
-
martin66
senior tag
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Számítógéphez otthon, bár az se baj, ha mobillal is működik.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Mikrofonos beszélgetés a PC-n ezért szükséges 2 jack, zene hallgatás
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 8k esetleg, ha 2k-val drágábban van "sokkal" jobb az oké, de feleslegesen nem költekeznék.
4.) Új vagy használt? - új
5.) Circumaural vagy supraaural? - circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? - mind1
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - ár/érték legjobb hangzást, ha torzít az nem jó.
8.) Honnan vásárolnál? - webshopból magyarországon
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - PC és telefon.A fentiek alapján ezt találtam: A4-Tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató. Van ennél jobb?
Előre is köszönöm.
-
p76
senior tag
nomono.hu-nál hogy lehet fejhallgatót kipróbálni?
tudnak adni jó forrás készüléket hozzá?voltam már pár helyen és
- volt ahol nekem kellett volna vinni - jobb híján sansa clip+-t használtam
- volt hely ahol pc+spotify volt a forrás
- volt hely ahol félmilliós fejhallgató erősítő+300ezres CD lejátszó állt rendelkezésre (audiocentrum)mivel jobb fejhallgatót szeretnék, ez nem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
Na ez engem is határozottan érdekel. Én még nagyon kezdő vagyok és hallgatóznom kéne ezerrel, hogy egyáltalán kérdezni tudjak és fejlődjek a témában.
Más.
Még nincs bejáratva a HD650, de nekem rock, metál stb.. zenével nagyon tetszik, de 50%-ban gépzenét is hallgatok és azzal annyira nem jön be. Illetve úgy mondanám, hogy azzal nem lett látványos a fejlődés. Ilyen Goa, Psytrance meg hasonlókhoz milyen fejes passzol?
Köszönöm a választ! -
Uzsidoboz97
csendes tag
Sziasztok.
Mi a vélemény az audio-technika M20x-ről?
Szét esett a HD569-em és kéne valami Budget barát fejes.They say avoidance never heals but this sure feels good.
-
instantwater
addikt
válasz stemplar07 #71634 üzenetére
Megerősítem, tökéletesen kompatibilis a rendelt Geekria szivacs az MDR-1A fejhallgatóval.
Aki ilyen rendelésén gondolkodik, rendeljen bátran.Kicsit vastagabb, és keményebb, mint az eredeti, de lehet, hogy csak azért, mert még új, és majd idővel ez is megpuhul, összetömörödik.
-
IO.sys
őstag
Srácok, voltam ma hallgatózni. MS5T nem volt, de volt DT 770 Pro, M40x és HD 380 Pro.
Az M40x volt a kiszemeltem, de az esett ki elsőnek. Nekem üres a hangja. A DT 770 Pro nagyon hülyén állt a fejemen, a HD 380 Pro meg kicsit szorít, de legalább fed. Utóbbi kettő hangja elég hasonló volt szerintem, viszont a HD 380 Pro-nál mintha hiányozna az alsó tartomány fele. Aztán a 770 Pro-tól kirázott a hideg. Asszony ki fog akadni.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni apukámnak 20-25 k lenne a keret. A fő felhasználási terület zenehallgatás.
Zárt, ha lehet plüss fülest szeretnék. Csak lakásban, Circumaural, új, nem feltétlenül jó minőségű forrásból pl youtube. Jelenleg alaplapi hangkártya van a gépben. Ilyen szinten érdemes vásárolni hangkártyát?[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
gianni85
veterán
-
-
stemplar07
őstag
válasz instantwater #71727 üzenetére
+1 , nem baj, ha kicsit keményebb, legalább jobban zár .
Nekem is megjött a Meze99 pad ,, a 17 € khhhmm szállítás DPD 3 nap alatt itt volt ..(kicsit nagyobb a külső kerület ,kívülről és nagyobb hely van a fülnek benne , illetve a műa. keret nem kell bele , felmegy a külső szegélyre, passzent ))
viszont még nem baszkurálom , majd ha kitágul a gyári (úgy 2 év múlva )Na bejárattam, jó ez az Sony MDR-1AM2 tetszik , határozottan , balancedben, és unbalancedben is , bár úgy csak az LG V30-on használom , mivel ezt hurcibálom magammal . A Sabre -vel is nagyon-nagyon részletes szép minőség . A dual AK- Q5/ES100 is más hangszín de , Nagyon szórakoztató, túlzásoktól mentes zárt fejes ..egyik forrásról sem kell semmi korrekció, minden bitperfektben megy , és ez nagy dolog ...
Ajánlom bárkinek, ha megint 49 körül lesz , szerintem ennyiért megéri . Nem bántam meg ,hogy nem a HD380Pro lett ,pedig márkahű akartam maradni ..[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz IO.sys #71738 üzenetére
Onnan indult, hogy HyperX Cloud meg Logilink UA0211, majd azóta ~25 kipróbált / megvett fejes meg 3 DAC, 3 AMP után erősen abba kéne hagyni ezt a dolgot, de most vettem meg (4 fejes tetejébe: DT770 pro80 DT1770, HD6xx, K7xx) a HD58x-et...
-
ElBartimaeus
csendes tag
Kicsit off, de fejhallgató hangoláshoz kellene:
Tudtok ajánlani egy jó EQ programot, ami módosítja a hangot a scarlet solo előtt? (Realtek audio manager pl nem jó erre.) Vagy részletes frekvenciafelbontásút keresnék (4 és 12 kHz között is lehessen 1-2 kHz-es lépésközzel hangolni), vagy egy paraméteres EQ-t.Egyébként megérkezett a DT 770 pro-m, ami egy csöppnyi hangolást (néhány dB csillapítás a magas-basszusból, valamint 6-10 kHz körül) megkíván, hogy feltétel nélkül szeresse a fülem, de hihetetlen szépen szól. Ami még úgy is meglepett, hogy számítottam rá, hogy mennyire részletes hangot ad. Többszólamú dallamoknál ki tudtam hallani az összeset a csörömpölő zenekar mellől az összeset, ami korábban egyáltalán nem volt lehetséges.
-
IO.sys
őstag
válasz ribizly #71739 üzenetére
Hát, tényleg tudnék így járni. Zenész vagyok, zenebuzi, fejlesztésmániás hedonista, ilyesmik. Utóbbi pár évben a PC tuning kapott el nagyon (overclock), hihetetlen hosszú az út, mire az ember összerak nem-csillagászati pénzből egy olyan konfigot, ami már vigyort okoz.
...Nem bánom, veled tartok!凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
andrasth
tag
-
niof
addikt
válasz ElBartimaeus #71740 üzenetére
Szia!
Íme
31 sávot tud. Gondolom elég lesz.
Teljesen ingyenes, és jól működik, egyszerű a használata is.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
törölt tag
Hallgatgatom a DT220-at, ha már megvettem rá az új párnát. Még mindig úgy gondolom, hogy a közepe el van hangolva kissé a relatíve kiemelt alsó-közép miatt, ennek ellenére izgalmasabb vele zenét hallgatni, mint a K550-nel. A hangzás nem koszos, inkább csak fátyolos, sötét kissé, bár a magasak megvannak. Olyan, mintha lenne egy tök fasza fejhallgató (leszámítva, hogy a mély nem megy igazán mélyre, és a magas is lehetne kifinomultabb), csak éppen eltekerték az erősítőn kicsit az eq-t.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz gianni85 #71744 üzenetére
Kevés időm van játszani, de azt szeretném jó minőségben élvezni.
Azért azt hozzátenném, hogy az alkatrészek nagy része havertól jön át (Ő mondjuk igen beteg e téren), így számomra jutányos már az ár, miközben fél-1 évet használt alkatrészeket kapok több év garanciával.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
addikt
Üdv!
Akik esetleg ATH fejeseket szeretnének meghallgatni, azoknak érdemes lenne érdeklődni ennél a cégnél [link] , mert az AVX-en most olvastam [link] , hogy november 17-én nyílt, bemutató napot tartanak, és mivel több mint 60 darab ATH-s cuccot forgalmaznak a honlapjuk szerint, feltételezem, hogy lesz választék bőven.
A TMP Audio termékei is ott lesznek, és azok közül engem a fejes erősítőjük érdekelne, hogy mit villantana az Amiron Home-val, meg az AudioQuest Éjszakai Baglyával. És ha minden igaz, ott mutatkozik majd be, a TMP új DAC-ja is.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest