- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
Hali
Takstar Hi2050 fejhallgatóhoz, 15k alatti kategóriából tudnátok ajánlani egy megfelelő hangkártyát?
Egyébként jelenleg ASRock 970 Extreme3 R2.0 alaplapról megy.... -
Tulku
veterán
válasz Ear001 #41207 üzenetére
Lehet hogy most nincs, akkor Csontosnál volt a shown egy pár ilyen...
Középen volt egy hangszóró, kb 100-120cm lehetett a hangfal magasságra, és volt valami spec állvány (nem a szokásos...inkább vas elemekből összeállt alacsony tartó30-50 cm körüli)..Nem azt mondom hogy rosszul szólt, de nem ragadott magával (mint a Senn. fejes, vagy a Wilson-Benesch Bishop)
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
válasz #19103744 #41202 üzenetére
áhh, bocs, sok volt a pálesz a tegnapi esküvőn...
a kvadro téma még lejött, de kissé összekeverődött a DT204 a DT480al (van mind a kettő)
szóval DT 204 quadro fejesek voltak a magyar rádióban, attól az embertől tudom, akitől vettem az enyémet
így néz ki a DT204: link
az enyémhez járt a gyári műbőr táskája, meg az összes papírja is
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Wannabeapro #41206 üzenetére
Ha nem akarsz egy vagyont költeni, akkor megjegyzem, hogy egy Xonar DG is hozza a kötelezőt, van abban is fejhallgató erősítő. Biztos van magasabb árkategóriában jobb, de nekem ez is elég, szebben szól az alaplapinál.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Gzula[HUN] #41210 üzenetére
Én pedig Xonar DS-t használok a HI-2050-emhez. De. Ez még mindig csak belépő szint. Sajnos nem tudtam még a Takit jobb forrásról hajtani, viszont nekem így is elég jónak tűnik.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gzula[HUN] #41210 üzenetére
Az alaplapinál biztosan erősebb, inkább azt mondanám, részletezésben nem hozza azt, amit egy valóban audiofil erősítő.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz BomiBoogie #41212 üzenetére
Biztos vagyok benne én is, de nekem elég az is.
-
Sinesol
veterán
válasz Gzula[HUN] #41213 üzenetére
Amugy belső hangkartyarol fórumokat olvasva, mindehol azt írták, hogy 20k alatt pénzkidobás, mert egy integrált is kb ugyanaz.
Gondolom itt 15k körü lényegesen jobb is van, mint az integrált szintű DG.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gzula[HUN] #41213 üzenetére
Igen, sajnos a pécés körökben legelterjedtebb hangkártyák (ASUS Xonar) audiós szemmel eléggé elhanyagolható minőségűek, nem egyvalakit hallottam már, aki a Xonar Essence STX (II)-re fanyalgott, mondván, hogy alig van különbség egy jó minőségű alaplapihoz képest, új ára pedig 60k...
-
titán
válasz BomiBoogie #41215 üzenetére
A Juli@ a lehetőségekhez képest elég jó cucc.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #41215 üzenetére
Én pl. anno az Audigy 2 ZS (0350) tökéletesen meg voltam elégedve, eltekintve attól, h. kettő egy gépben nem szerette egymást.
-
footy
addikt
Valaki erre?
Sziasztok
jelenleg egy Fiio E1+ Superlux HD660 kombót használok. A minőséggel tökéletesen elégedett vagyok, viszont mivel a 30pines csatlakozó már csak az iPademen van elgondolkodtam rajta, hogy eladom az erősítőt és a fejhallgatót(mivel nehezen hajtható, erő nélkül hiányos a dinamika) és egy könnyebben hajtható fejhallgatót keresek. Van 10 alatt (vagy kicsit felette) olyan lehetőleg zárt fejhallgató ami hozza azt a minőséget amit a jelenlegi kombóm?
köszi
-
Ear001
addikt
válasz BomiBoogie #41221 üzenetére
Talán BluTak.
-
inSt4DEATH
csendes tag
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, mint hozzáértő fórumozókhoz, hogy mostanság tervezek venni egy Corsair H2100 Dolby 7.1 Wireless fejhallgatót, de nem tudom, hogy van-e már kinn a corsairnek Windows 10-el kompatibilis drivere hozzá, mert ha nincs akkor még nem frissítek 10-re viszont ha van akkor szívesen frissítenék. Jelenleg egy Ozone Rage 7hx-em van arról sem találtam semmit, hogy ehhez van-e driver ami normálisan működik Win.10 alatt.
Ha valakinek van tapasztalata bármelyik ügyben annak a válaszát szívesen várom.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
pulutodurumo
őstag
válasz inSt4DEATH #41225 üzenetére
Az 5.1 és gamer fejes topikban előbb kapsz választ.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
inSt4DEATH
csendes tag
válasz pulutodurumo #41226 üzenetére
Köszi, ezt találtam hirtelen, akkor oda írom ki.
-
törölt tag
nomono.hu-nál még pénteken megrendeltem a Takstar HD2000-t. Azóta viszont elfogyott az ihlet, nem akarok már HyperX Cloud-ot sem, meg Beyerdynamicokat tesztelgetni, csak simán egy Takstar Pro80-at. A meglepetés akkor ért amikor szembesültem azzal a ténnyel, h. sem lemondani, sem a rendelés tárgyát megváltoztatni nem lehet.
-
Gzula[HUN]
őstag
Srácok! Superlux HD681 EVO anyagminősége milyen? Egy valaki panaszkodott, hogy a kagyló alatti részen a jack vezetéke megtört. Ez jellemző rá?
(#41214) Sinesol: Hidd el, tudnék mutatni olyan alaplapit, amihez képest a DG ég és föld. Nyilván ez nem a DG érdeme. 15ezerbe szerintem is bele fér jobb vétel, alapvetően egyetértek vele. Nekem egy 4 éves Gigabite alaplapba ment bele, a DG szoftvere sokkal jobb, mint a gyári. Maga a hang is jobb lett egy kicsit, hatalmas változást én sem vettem észre. De nem tűnik pénzkidobásnak sem, legalább tehermentesíti a procit egy kicsit. Csodákat egyébként sem vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
sylar5
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni, 20.000 Ft körüli árkategóriában, főleg játék és zenehallgatás céllal. Fejhallgatót PC-hez csatlakoztatva, szobában szeretném használni. Már egy konkrét elképzelés is megszületett, egy vezeték nélküli, circumaural Sony fejhallgató . Első fejhallgatóm lesz, ajánlanátok-e ezt, vagy esetleg válasszak mást?
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #41233 üzenetére
nekem tört meg, a szerviz meg azt mondta rá, hogy külső behatás, aha... 2500Ft volt a javítási költség a futárral együtt, úgy érzem, hogy jövő ilyenkorra megint meg lesz törve, kíváncsi leszek
de mondjuk azt is elfelejtették velem közölni, hogy a szervizes egy hétig szabadságon lesz, úgy kellett rákérdeznem egy hét múlva, hogy mi van már a fejesemmel, aztán akkor nyögték be, hogy hát szabadságon van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tulku
veterán
Ma hallgattam a Shure 840-esét...sajnos ott bontották ki előttem, így nagyon nyers volt, de így is elég meggyőző hangok jöttek ki belőle...nagyon tetszett az összkép.
Azt nem is kérdezem hogy járatás után a közepek hogy változnak, mert már tapasztaltam, de a mély hangok miképp alakulhatnak? Pontosodhatnak, vagy csak érnek egy kicsit?Köszönöm a válaszokat!
-
.DLL
veterán
A mély tartomány legalja sajnos hiányzik, még egy nyitottnak számító DT880 is lepipálja és a mélységekbe küldi. De amúgy kellemes testes mélye van, ahogy az egy zárt fejestől várható, csak a driver ennyit tud, viszont pontos, részletes. Ha nem DNB-t, DbStp-et, EDM-et és hasonló mélységes zenéket hallgatsz, akkor nem lesz hiányérzeted szerintem, felette pedig remekül teljesít, és a tere is egész jó, szerintem veri a K550-et e téren.
De nyáron nagyon meleg tud lenni, sőt még a plüss párnás DT880 is, a Shure most el is van csomagolva, inkább "hangfalon" hallgatok zenét, az nem izzaszt (ezekkel is az a helyzet, hogy hiányzik a mély legalja, de kicsivel feljebb már testesebb, mint pl. a DT880, szóval érdekes, kell idő átszokni.)[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
titán
Shure valóban nagyon meleg mostanában. Képtelen vagyok fejen tartani hosszabb ideig. Viszont a T70 az Alcantarája (párna és pánt) zseniális. Mostanában órákon át használom, és mintha a fejemen sem lenne. Ha a hangja szar volna, már csak ezért is megvenném újra.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Tulku
veterán
Igen 40 fokban buszt várva üveg megállóban (áldom az eszét aki ezekért felvette a sok százmilliós hasznot) valóban keserves érzés lesz...és persze nekem még ez a basszus is tolakodó néha tehát nem lesz kevés (klasszikusok és jazz némi ambienttel és sok vokálissal).
Még van két versenyző (Yamaha mt220 és vmi AT 500-as zárt) ebben az árkategóriában (+/- 5000) amit meghallgatok aztán döntök...Beyer 770 pro (250 ohm szintén ez a kategória árban) basszusa még kevésbé tetszett viszont zavartak a magasai, és nem volt ilyen közepe (mindez Fiio X3 II-ről) de persze DAP-hoz keresek zárt fejest, ez is hozzátartozik az ügyhöz, ellenkező esetben azonnal k701-et vennék használtan...
-
HoaryFox
őstag
válasz sylar5 #41234 üzenetére
Vezeték nélkülit ne
Amúgy egy pár ezrest ha hozzádobsz, meg is van egy Takstar Pro80, ami igencsak ajánlott (saját részről is)
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
törölt tag
Az SRH840-hez tipp, hogy esetleg rá lehetne tenni a 940 velúr párnáit, azzal egyrsézt talán kevésbé ízzadnál bele, kényelmesebb is lehetne, és a velúrral általában enyhül a zárt fejesek basszusa, tehát két legyet egy csapásra lenne.
A500X-et nehogy otthoni boltban vegyél, nagyon sok érte az a közel 50 ezer forint! A japán amazonról 16 ezer forint, plusz szállítás, vám és áfa, és még midnig féláron van az otthonihoz képest! Az SRH840 árkategóriája mondjuk az A900x lenne nagyjából.
-
sylar5
csendes tag
válasz #16820480 #41242 üzenetére
Köszi, a vezeték nélküli fejhallgatókról lemondtam. Esetleg egy AUDIO-TECHNICA ATH-M20X is megteszi, vagy van annyival jobb a Pro 80, hogy megérje azt venni?
-
Dorien
veterán
válasz Gzula[HUN] #41233 üzenetére
Hagy kívánnivalót maga után. Az első szériánál jellemzőek voltak a kábelhibák, kontakthibák, nem tudom azóta mennyit javítottak rajta. 12k-ért nem nagyon találsz jobbat. Inkább Takstar HI2050, ha masszív fejest akarsz. Viszont az már 19k. Takstar TS-671 is nagyon masszív, qrvajó hanggal és térrel, csak böszme nagy fejes. Ez meg 17k.
Wherever you go - go with all your heart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest