Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    Létezik olyan fejes, aminek a karaktere nagyon hasonlít a Denon AH-D1100-éra, de nyitott?
    Tegnap nagybátyámmal kicsit belemélyedtünk a dologba. Neki Beyer DT 990 PRO-ja van, de még a régi kiadású, amin csak "professional"-t ír, nem "PRO"-T. Szerintem a 990-es túlzott, csilingelős magasait leszámítva eléggé hasonlított a D1100-ra. A Denon mélye erősebb, de nem sokkal, és a közepe egész egyszerűen jobb, a magasa meg szerintem sokkal jobb, mivel utálom ha csilingel a magas. Viszont a Beyer nyitottsága meg oda is ad pontot. Tehát győztest nehéz lenne kihoznom a kettő közül. Talán DAC+AMP kombóval sikerülne.
    Annyit szűrtem le az egészből, hogy egy D1100-hoz hasonló hangképű, nyitott fejes lenne a teljesen tökéletes számomra. Most azért nem vásároltam nyitottat, mert buszozáshoz is kell a fejes, és túlzottan pénzszűkén vagyok ahhoz, hogy több közép, esetleg felső-kategóriás fejest vásároljak. De ettől függetlenül idővel simán beneveznék egy komolyabb nyitottra.

    Ez a qrva lejtő...

    kammerer: A D1100-asról alkotott véleményedet adom. Tényleg hasonlít a hangképe a hangdobozok és koncertek hangjára (nagybátyám szerint is, és Ő évtizedek óta hangosítóként dolgozik egy városi művháznál, továbbá rengeteg élő koncertet lenyomott már). Annyit hozzátennék, hogy túl zárt egy koncerthez képest, de pl. egy jól felszerelt, üres disco hangzás világát elég jól visszaadja.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák