Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leigazoka

    tag

    Ma teszteltem a Beyer DT990 pró-t, DT770 pró-t és a ATH-M50x-et... ezeket viszonyítottam a Teufel Aureol Real-hoz.
    Kényelmi szempontból:
    a Beyerek tetszettek ... bár az én fülemhez mérten eléggé nagyok voltak a párnák... volt még bennük hely XD. ( alig észrevehető, hogy rajtad van )
    A pánt állíthatósága nehézkes volt náluk.. a Teufelen ez simán ment. + nem műanyag hanem fém a csúszka.
    Az audiotechnikának ilyen puha szivacsszerű párnája volt amit kicsit igazítani kellett... de utána már jó volt.
    Kinézet:
    A pró változat a Beyereknél a tetszésemet nem nagyon nyerte meg.. kivéve a párnájukat... az editionok tetszenek.. de Ők nem voltak jelen.
    A M50x kinézetre bejött.
    Hangminőség:
    Az M50x-el kezdtem.. hangja hasonlított kb. 80% ban a Teufelhez maradék 20% a plussz részlet és enyhén jobb mély volt. Teló egész jól kihajtotta.
    A Beyer DT990 - en hallgatva olyan számokat mint a Hard-Jungel aminek elején egész szép single dob intró van.. mélyből nem hallottam semmit.. másból se nagyon. 250 Ohm osak voltak lehet ezért.
    A DT770 már sokkal jobb volt, hallkabb volt a Teufel és M50x hez képes jóval ( fullon volt a telón a hangerő és fele olyan hangosan szolt mint a Teufel és az ATH) a basszus itt is kevesebb volt, DE jóval pontosabb és gyorsabb pl: egy hard számban sokkal tisztábban kivettem a basszusgitárt. ( vaci új volt ... lehet bejáratva jobb)
    A 3 fejes közül a DT770 pró hangja jött be leginkább... azt nem tudom... pl: hangkártyán->xonar dx + flac fájlok.. sok órás bejáratással megjön - e a több mély.. illetve a DT880 jobb - e basszusban.
    Hangszerdiszkontos srác szerint az M50X et viszik mint a cukrot----....---- :D :)
    Azért jót tett ez a kis hallgatózás.
    A mélyet nem nagyon hallottamhoz az hozzá járulhat, hogy otthon 5.1 van? Mert 21 W a sub és 50-60 % on van és inkább csak pattog...( logitech )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák