Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz #71562240 #28503 üzenetére

    OFF: Megértem hogy ez a topic leginkább miről szól, csak arra kivántam rávilágitani, hogy tájékozódtam kérdezés előtt, és ez a topic tűnt a leginkább közelebb állónak az általam keresett készülékhez. A gamer topicban 5.1-es, 7.1-es meg mindenféle egyébb vibra-surround-játékos cuccok vannak, én pedig zenére kerestem volna sztereo FEJhallgatót.

    Értem én azt is hogy ajánlani és kibeszélni itt csak az igen drága HiFi fejeseket illik, de mint írtam olyanom már van otthonra, futáshoz pedig elegendő lenne nekem max. 30e-ig egy BT fejhallgató is, hogy valami szóljon. Sportolásnál a praktikum előbbre való mint a hangzás, ezért bátorkodtam vezetéknélkülire is rákérdezni, de azt is szívesen vettem volna, ha rábeszélsz h ezért meg azért inkább vegyek vezetékest.

    "itt senki nem fog ilyen készüléket ajánlani, különösen nem azok, akiknek van tapasztalatuk ilyen készülékekkel." - Amugy halkan hozzáteszem akárki mondhatja nekem, hogy ilyen meg olyan szarok, de én hallottam már 20k körül kapható BT Sony és Nokia fejhallgatókat tehát nem feltétlen 50k-s árkategóriában, és azt kell mondjam a 60k-s AKG-mhoz képest sem kellett szégyenkezniük, az átlag userek igényeit bőven ki tudják elégiteni ezek is.

    De tudomásul vettem, hogy akkor az általam keresett termékcsoport egyik topicba sem tartozik igazán, ezzel meg néhányak szerint egyenesen ellenkezik.. Köszönöm ugyanakkor dudika10 segítő jellegű hsz-eit, ezzel a témát én le is zártam.

Új hozzászólás Aktív témák