Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Befutott a 681EVO, gyorsan összehasonlítottam a Technicshez, meg a nemrég érkezett 242HD-hez.

    Azt hogy miért mellékelik a műbőr párnát is, nem is értem :). Felépítés ok, a kábel toldás elég masszív, a párnák méretre pont elegek (nekem majdnem kicsi, páromnak simán jó), pánt okés.
    A hangja... populáris. Végre nincs a korábban általam hallgatottakhoz haosnló magas kiemelése, a mély kiemelése határozott, de nem zavaró. Sok számnak/stílusnak még jól is áll - igaz, néha engem már nyomaszt a mennyisége, de keveseket fog zavarni.
    Még csak ma jött meg, pár nap múlva meglátjuk milyen, de elsőre úgy tűnik megérte az árát :) .

    A 242HD meg kb olyan amilyennek vártam, szerencsére - idáig ez van legközelebb az ízlésemhez. Vezetékből el tudtam volna képzelni jobbat/cserélhetőt, párna elég nagy (marha nagy), és ugyan még ez is bejáratás alatt van, de részletes, korrekt a tere, és különösebben semmije se hiányzik elsőre, naturálisnak mondanám leginkább.
    Viszont így (többiekhez képest) most jobban kijön hogy pótolni kellene az RP-F500 szivacsát - esztétikailag nem zavart, és a bő 10K környéki emelésen sokat nem javít, de azért nem lenne rossz... Csak nem tudom mit rakjak oda. :F

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák