Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #97862144 #10483 üzenetére

    Bár látom, hogy már sztornó, de azért még egyet-kettőt köpnék én is a Beats téma irányába, hátha úgy érzékletesebb lesz, hogy továbbra sem igazán jól kérdezel a mi szempontjainkhoz képest.

    "Konkrétan mi a baj a Beatsszel?" Minden. Egyszerűbb lenne arról beszélni, hogy mi nem baj vele. Leginkább az a baj vele, hogy milyen szempontok alapján érvényesül, amire az általad írt szempont is eklatáns példák: "...tulajdonképpen megtetszett valakin a villamoson."; "Ami spec. igény hogy dizájnos legyen..."; "...őszintén szólva sokat néztem de azok olyanok mint egy stúdió fejhallgató, én valamilyen színes, dizájnosat szeretnék,..."; "Az a baj ennél nem is nagyon találok olyat ami jobban tetszene. Nem olcsó, de legalább kinéz valahogy."; "...szóval hozzá képest ez a Beats diázájnilag más kategória."; Mi a hangminőségét nézzük a fejhallgatóknak, a Beats pedig marketingfejhallgató, akik használják marketingfejhallgatóként használják. Te úgy tűnik hallgatsz a jó szóra, de a Retro DJ-nél is a szín a legfontosabb számodra, majd mégis azért ugrasz vissza a drágább kategóriák felé a Beyer Custom One révén, mert annak vanna dizájnos-színes változatai. El kell döntened, hogy a hangminőség fontos-e számodra, ez esetben mi olyan véleményeket tudunk adni, amely leszarja, hogy az utcán tetszeni akarsz a fejhallgatóddal, vagy a dizájn szempontok a fontosak a számodra, ahhoz ellenben a lakberendezős topikban kaphatsz segítséget. Ha itt kérdezel, akkor ne azt nézd, hogy milyen a dizájn, hanem hogy milyen az ajánlott fejhallgatók elsősorban hangminőségbeli, másodsorban kényelembeli használhatósága, ár-érték aránya.
    Az általad eredetileg keresett árkategóriában például a Shure SRH840 az egyik legjobb hangú (és viszonylag kényelmes is), és vannak más jóhangúak is, mostantól pedig te is szard le, hogy esetleg csak szürkés színben vannak. Fejhallgatót a hangjáért (másodsorban esetleg a kényelméért) vegyél. Ne akarjál "színes-dizájnosat", sőt kerüld ezeket lehetőleg. Zavarjon, ha "színes-dizájnos".

Új hozzászólás Aktív témák