- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bepken #11977 üzenetére
Ennyi pénzért inkább ne akarj XXXXXXXXL-es deskpadot, abból a jók majd' két és félszer/háromszor ennyitől kezdődnek, ha nincsenek leakciózva. A Gembirdöt nem muszáj erőltetni, jobban is be lehet fektetni a pénzt. : >
5k-ig nem igazán van nagyobbfajta alternatíva, amit nyugodtan ajánlanék. A legegyszerűbb itthonról a SteelSeries QcK+/QcK Heavy (45 x 40 cm) vagy az L-es Razer Goliathus (44,4 x 35,5 cm), ezekkel mellényúlni nem nagyon lehet, főleg ha ez ember "kezdő" és nincsenek még kialakult preferenciái, de ezek is 7-8 000 pénzek nemblekkfrájdéjesítve.
Ha high senses vagy, ezeknek a Medium variánsai (sima QcK/QcK Mass és M-es Goliathus) is megteszik, bár a nagyobbnak kétségtelenül megvannak a maga előnyei (lásd topik összefoglalója).
És ahogy a #11961-ben látom, érik az az egérvásárlás is...
-
Amerigo57
őstag
válasz
bepken #11977 üzenetére
bepken
Ha csak 4000-5000 Ft -t akarsz elkölteni egérpadra , és XXL -t akarsz venni ,
akkor nézd meg a
Gembird MP-GAMEPRO-XL fekete egérpadot.
( 900 x 350 x 3 ) mm
Link:
Nem egy világmárka , a Gembird Egérpadok.
Én két éven át használtam egy Gembird MP-GAMEPRO-XL egérpadot , ma is tökéletes.
Nem egy Kodiak vagy SteelSeries QcK , de két év kemény használat után is tökéletes. -
bepken
veterán
válasz
bepken #11961 üzenetére
sziasztok!
az előzményben megjelölt paraméterek alapján keresgélek továbbra is
visszaolvastam kicsit a topicban és korábbi (másik topicban) ajánlás végett QcK padon gondolkozok.
az XL viszont nekem húzós lenne árban, így elgondolkoztam, kell e nekem akkora méret?....eleve magas érzékenységen játszom, ergo az egér relatíve keveset mozog. (mondjuk ez rossz szokás, tudom jól, hogy át kellene szoknom kissebb érzékenységre...)
szerintetek elég volna egy hagyományos méretű QcK?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest