- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Sebibalu #11850 üzenetére
azt nem tudom. csak ez a 3 deskmatom van.
ez egy elég jó teszt, lejtőn tesztelik a csúszást. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sebibalu #11846 üzenetére
Egen, ezért lenne könnyebb ajánlani, ha megválaszolnád a kérdést; ehhez nem feltétlenül kell viszonyítási alap. : > Anno sokat CoD-oztam én is (CoD 4: MW, best ever CoD; ezzel még lehet lőni, pláne ProModdal), és tracking, illetve flick aim egyaránt van benne.
A QcK (egyes spec. kiadásokat leszámítva) nem egy kifejezetten gyors pad, én nagyjából balanszosnak, arany középútnak mondanám, ami egy sztenderd, egy minimum, egy általános kiinduló pont, nagyon melléfogni talán nem lehet vele (szoktuk volt mondani, QcK alá nem adjuk, netezni sem), de semmiben sem igazán kiemelkedő. Innentől az eddigi tapasztalataid alapján már el tudod dönteni, hogy szeretnél-e gyorsabbat (kevesebb statikus súrlódás), vagy olyan kellene, amin a rántást könnyebb precízen megállítani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sebibalu #11844 üzenetére
Ha nem akarsz kísérletezni (és maradnál a szövetnél is), akkor egy QcK Heavy?
Mi a fontosabb, a sebesség, vagy a kontroll (tehát rántásnál a könnyebb/precízebb megállítás). Előbbi a tracking aimnél fontos, utóbbi a flick aimnél. Esetleg a balanszot kedveled? Mindent lehet mindennel, csak az egyik ezzel könnyebb, a másik meg azzal.
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest