Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mappa

    addikt

    válasz LamaCube #9295 üzenetére

    egy tablet sosem fog helyesíteni egy notit - ezzel egyetértek, viszont egy feloldás és ott van egyből a levelezés, böngésző.. egy noti készenléti állapotban mennyit bír pár napot? ha használod akkor egy napot sem? míg egy tablet több napig is (nem 2-3! több)

    Ingyen kapnál iPad-et akkor eladnád... :DDD vennél belőle valami 7" használhatatlan vackot? vagy kettőt ... simán kijön belőle - no komment.

    "És aki tabletet akar az nem feltétlen a csili-vili hú de menő vagyok az almámmal kategóriájú tabletet venne" nektek üldözési mániátok lett ez??? ha almás cucc akkor csak ez a fröcsögés jön belőletek semmi más. hype, az alma így az alma úgy, papírnehezék, drága, elérhetetlen kategória stb. de konkrét tapasztalatok nincs róla... kézben fogás meg, hogy megnyitottál egy index-et a böngészőben - nem erre értem.

    10" - nem éreztem hátrányát, hogy nagy vagy kényelmetlen lenne a kezelése.

    kamera tabletben - ha jól tudom ezt a samsung kezdte el. samsung note vagy galaxy 10 vagy ilyesmi nevű tablet amivel még telefonálni is lehet. az is érdekesen néz ki mint valami videokazetta. ipad-en az előlapit még meg is érteném, de hátra minek?!

    tény, hogy mindegyik gyártónak vannak marhaságai... de akkor sem értem ezt az apple gyűlöletet amit itt írtok.

    kollégám vett egy ilyet, kértem hozza be mert andorid 4.0-ra kiváncsi voltamWayteQ TAB-80lag darabosság ... 1:07-nél és 2 percnél az a zoom :DDD hát sosem értettem egy ilyen (egyébként kis pofás kütyü, nem is drága 40-45k körül mozog) vas alá minek tesznek android 4.0-át? legújabb op cserébe számolni kell a darabos akadozással. mert ezt tapasztaltam. az alatt a cirka 1 óra alatt 2x lépett ki alapoldalra a böngésző és 4x dobta el a wifi-t.

    én csak ezek alapján írtam le a véleményem.... ahogyan Winne is megírta, ha használható tabletet akar az ember akkor az zsebbenyúlós. de én tuti nem vennék úgy tabletet, hogy ilyen anomáliákra kell készülnöm, mert iszonyat idegesítő dolog.... hangsúlyozom ez android-nál van így.

    nem kötelező megadni

Új hozzászólás Aktív témák