Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz LamaCube #29041 üzenetére

    Túrót. Asszony szüleivel lakunk. Alul van pince benne: zöldségtároló, mosókonyha, kazánház, dühöngő plusz egy nagy helység telepakolva régi bútorokkal (régi ülőgarnitúránk + szekrények). 2. szint az övék, mi meg a tetőtérben. 3 éve köttettem be a gázt saját zsebből, mert Ők nem akarták - azóta rájöttek milyen jó - és olcsóbb is volt, mint a fa. Nagy a ház, nagyon szép a telek és ami mögötte van plusz, amit még a két kezünkkel hozzá pakolgattunk. Azért valahol nem igazság szerintem az sem, hogy nem veszik figyelembe, ha két családról van szó vagy bontanák le főre. 6 fő és 1 kémény. Kisebb az ökolábnyomunk, mintha külön laknánk, de ezeknek ehhez nincs esze. Tavasszal már vettünk 7 köbméter fát potom 200 e HUF volt köbö, de még kellene legalább 10, hogy kihúzzuk a telet, mert most a gáz nem opció. Januárban - februárban 600 - 700 köbmétert huppant be a kondenzációs kazán. Október környékén jár le fundamenta, abból rakatnék napelemet, de ha nekem mindenből idebasznak horror számlákat, akkor miből ruházzak be ?

    Ha egyszer felénk jártok szívesen látunk benneteket - akárkit a csapatból - csak előtte szóljatok, hogy kerüljön valami a pácléba. Hozd a heggesztő pákád is. :D :D

    Busman: nem beszélni magya ? :D :D Bennem a Megtorló című sorozatból maradt meg a Sic semper tyrannis !, ami most is aktuális.

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák