Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Svájcinéger

őstag

válasz LamaCube #28735 üzenetére

Eddig én is hajlottam volna a 3. oltásra, de most úgy vagyok vele, hogy a tököm se ! Megint mindenki össze-vissza beszél. Az egyik azt mondja, hogy jók ezek a vakcinák az omikron ellen, a másik szerint nem. Két oltás + ha egyszer átestél fölösleges már oltakoznod, stb. Mondjuk az elgondolkodtató, amit egyik nap feldobott a telón a Gugli, miszerint sok férfinak összement a pömpölője. Nem Bors vagy Blikk volt, mert az ilyen sz@rokat már rég letiltottam, hanem valami normálisabb oldal. Volt aki állítólag 3 cm-et megrövidült. :Y Meg is kérdeztem gyorsan az asszonyt.... szerinted .... ??? :D :D

Nekem a Mr. Robot nagyon tetszik. Winnie a múltkor írt róla, a Netflix feldobta, én meg belevágtam. Olyan elvont az egész gondolatvilága, hogy tisztára nekem való. :D

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák