Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Nekem a kollégámnak volt egy 10 éves magánháza, amint bejött a csók és jól felment az ára mindennek eladta. Felvette 2 gyerekre a csokit és építtetett egy vadonatújat /hangsúlyozom 10 éves volt, amit eladott/. Kérdeztem tőle, hogy ennek mi értelme volt? Azt mondta, ha adják, akkor lépni kell, van 2 gyereke és össze is házasodtak gyorsan. Végül is igaza van... Itt a nagy baj, hogy megint olyanok veszik fel, akiknek rohadtul nincs szüksége rá, de mégis mi fizetjük. Persze az se megoldás, hogy olyanok kapják, akiknek arra sincs pénzük, hogy kaját vegyenek, mert miből fizetnék a rezsit stb.
    A fiatalok meg csak pislognak, hogy semmibe vannak szó szerint véve jövőkép nuku. És hála az égnek nem hülye a többség, hogy aláír 3 gyereknek, mint anno a "disznóhízlaldáknak" a tenyésztők, mert tudják, hogy a gyerekeket normálisan fel is kellene tudni nevelni tisztességgel. Szerintem nem azzal van a baj, hogy felveszik, hanem azzal, hogy csak azok tudják felvenni, akiknek nem sok szüksége van rá.
    Ebben az országban 1 gyerek nem gyerek a gyerektelenek meg nem emberek, sőt nem is annyira hasznosak, mert nem gyarapítják a magyar nemzetet direkt kisbetűvel...

    Svájci
    Arra gondoltam, hogy lehet jobban jártál volna, ha idén megcsinálod..., mert nem hiszem hogy olcsóbb lesz, de ne legyen igazam. Amikor egy panelfürdőszobára /3nm/ 850000 Ft-os árajánlatot kaptam, akkor eldöntöttem, hogy marad a 10 éves csempe meg a kád és nem lesz tusolónk. Jövőre is kérek egy ajánlatot, hátha tényleg a feléből megúsznám, de én 425000Ft-ot sem fizetek érte, ha nem lenne annyi maszekom megcsinálnám én, de inkább beleszarok szó szerint :D

    mobal

    Az azért elég jó :K Mondjuk mi az átlagár. Én itt Szegeden, amire azt mondanám, hogy jó helyen van és mondjuk "csak" kb. 15 millát kellene rákölteni az nagyjából 35 millánál kezdődik. Olyan házakat árulnak 20-25 milláért, amit bontani kell vagy még rá kell költeni 25-öt.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák