- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
A két kör alatt 3 csapat győzött meg. Hollandia, Francia, Chile.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
Falling Skies új rész?
Most mi van? Le vagyok maradva..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #20749 üzenetére
Kemény hely ez a Bakonybél.
Én is VB- t nézek mégis mindig TS- en vagyok, egyébként mam ár csak 18:00- tól és 22:00- tól lesznek a meccsek.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #20753 üzenetére
Egyik nap felmentem, de nem voltál.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #20754 üzenetére
Csak Csütörtökön nem voltam.
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20760 üzenetére
Azt el persze, a dagadt amcsiknak nem jött be annyira..
@(#20759) albert8 : azt is néztem, nem arra gondoltam, hanem erre, de lehet csak azzal kevertem, hogy 3 évadot néztem meg egyben és nem volt több rész, mindenesetre meglepődtem mikor láttam.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20751 üzenetére
Egyetértek + Mehikó
Szerdán Nigéria - Argentína és csütörtökön USA - Németországra leszek kíváncsi.[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Azért remélem a németek továbbjutnak.
Tegnap játszottam másfél órát. Zavart a monitor. Túl közel volt vagy nem tudom mi volt a bajom vele.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20763 üzenetére
Jajajaja ott nekik szurkolok, csak meglepően jók az amerikaiak is
Vagy csak szimplán öregsze(m)(l)
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Kisgyerekkoromban nagy brazil fan voltam. Aztán egyre szarabbak lettek és mivel amúgy is FC Bayern szurker vagyok amióta az eszemet tudom, már jó ideje a németeknek szurkolok. De nem ez a VB lesz szerintem, amin nyernek.
Tegnap hazaérünk az asszonnyal. Gépem bekapcsolva és a 9 éves lányom tolja rajt a World Of Tanks-ot. Nesze neked paksi bővítés.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20765 üzenetére
Majd meglátjuk, azért szurkolok nekik
Minden csak neveltetés kérdése
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #20771 üzenetére
Meg lehet,hogy el is tiltják a balfaszt!Törött volna ki a foga,úgyis össze vissza áll neki....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #20771 üzenetére
Nagy játékos, csak agyatlan, vagyis ha elszáll az agya, akkor áttmegy vámpírba. Egyébként ez már a 3. harapós esete.
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #20772 üzenetére
Mappa: én nagyon bírom. Igazi erőcsatár. Nem szarozik, mint Götze vagy Özil, hogy még beadjon. Telirüssztel a szeme közé a kapusnak.
Lacko: én Tysont is bírtam. Igaz, még mikor nem harapott.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20775 üzenetére
Én nem gerjedek a harapósokra...
-
Svájcinéger
őstag
Hát tud fájni ha fogaznak.
Tegnap próbáltam beadni a macskának a féreghajtót. Hát az harapott és karmolt is rendesen. Elintézte a kezeim a kis "dög".
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20777 üzenetére
Hát előtte kellett volna nyomatni neki egy nyugtató állast..
-
v-paci
aktív tag
Van 3db fölös Payday 2 gőz kulcsom. Ha kell valakinek, akkor dobjon pü-t, 1 mátyásért vihető / darab.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
S4ND3R
tag
-
busman
veterán
Ennyi kibaszott primadonnát,mint amennyi a brazil csapatban van! Többet színészkednek mint a digók,remélem ezek is kiesenek....hajrá chile! Meg a meccs is xar..
Amúgy rühellem a focit....[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #20781 üzenetére
Hát ha ezek eljutnak a döntőig, az maga lesz a csoda. Akkor meg minek nézed ? Elfogytak a sorozatok ?
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20782 üzenetére
Jobb, mint a munka..
-
Svájcinéger
őstag
De a szexnél nem !
Megnéztem az új 300-at. Kellemesen csalódtam. Szerintem még lesz 3. rész is.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20784 üzenetére
Leonidasz bosszúja lesz az alcíme?
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #20784 üzenetére
Mi??? Az a fostalicska film?? Még a Pompeii is jobb nála de csak egy árnyalatnyival. Minek erőltetik ezt, nem tudom?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #20786 üzenetére
Azt kihagyom. Te elfogult vagy.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #20787 üzenetére
Pedig nem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
-
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #20791 üzenetére
Tupa milyen az élet az új városban a pici családdal, melóhelyen?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Nemossz az új 300 és a Pompeii se rossz bőven nézhető kategória mind a kettő.
-
tupacamaru
veterán
válasz LamaCube #20792 üzenetére
Elvagyunk, a melót már megszoktam, mondjuk jobb lenne az állandó délelőtt, de hát most jelenleg ez van, meg kell a suska is. Sajnos még nem tudtuk eladni a lakást otthon, így még minuszosak vagyunk mindig.
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #20794 üzenetére
Hát nem a legjobb hírek, de legalább együtt vagytok és van melód. Kitartást!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #20794 üzenetére
Azé egy sört megiszunk a hétvégén?
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #20796 üzenetére
Csütörtökön, pénteken és szombaton nem dolgozok.
-
Rusher
őstag
válasz tupacamaru #20797 üzenetére
De jó Neked Sok sikert a továbbiakban és ahogy lentebb a kolléga írta, kitartás
-
LamaCube
addikt
A gyerek kézilabdaedzőjét /nő/ búcsúztattuk szombaton, erre készült neki egy rajz a kedvenc virágáról és egy nagyjából hozzáillő dallal. /én nem ezt a dalt választottam volna/
Sok időm nem volt sajnos rá és ez meg is látszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest