- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Nekem ezek is kimaradtak valahogy.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #21553 üzenetére
Ma már én sem venném elő ezeket. Télre kellene szerezni valamit, (BC2)
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Kéne. BF4-től néha kurvára elmegy a kedvem, néha meg nem. Most kezdjek el én is sorozatokat nézni ? Ne már ! Előbb-utóbb úgyis az lesz.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #21557 üzenetére
Én nézek azokat is, felsorolni nem fogom mert egyszer megtettem, és kiröhögtek páran Első sorban vígjátékokat lesek, utána jönnek komolyabbak. BC2?!?! mást én nem tudok mondani.
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
Dragon Age ingyenes az Origin-en.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Hát aki ilyen sorozatokat néz, ne csodálkozzon, hogy kiröhögik.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #21564 üzenetére
Előbb-utóbb úgy is beállsz a tornasorba és te leszel a legnagyobb hős a világon...
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Nem kell mindenkinek nagy lakás, hogy elférjen mindene: [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #21565 üzenetére
Lehet. Középiskolában valóban én voltam az első a tornasorban.
Mappa: ki én ? Ugyan dehogy !
F@som. Lefoglaltam egy fiú kiskutyát, erre majdnem az összes kiskutya lány lett. De a gyerekeim már nem akarnak várni. Megszívtam.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Jó reggelt
Svájci Úr - NA azérT - Milyen fajta kutja?
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Belga Juhász. Francia az apuka. Meseszép egy kan.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #21571 üzenetére
Az már blöki. Nem bírom az ilyen zseb kutyákat. Kivéve a tacskókat... azokat nagyon komálom. Mondjuk nekem sosem volt kutyám se macskák. Amúgy én a macskákat is bírom, sőt előbb vennék macskát mint kutyát. Persze ha kertes házban laknék ez lehet fordulna. Panel proliság rulez!!!! 13 évig volt Nyúlam Holland törpenyúl, annál aranyosabb állat nincs a világon. Ilyen szőrmók volt az enyém is és csak egy kicsit nőtt meg.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Van macskánk is. A kandúr hozta haza saját gyerekét, aztán befogadtuk azt is. Sajnos a kandúr eltűnt, ez itt maradt, meg is lett műtve, de marha csavargós egy macska. Nem tudom ez is meddig lesz meg. Ráadásul kurvára nem tud megbarátkozni a spánielünkkel sem. Ha meglesz már a belga, hát nem tudom, hogy haza mer-e majd jönni.
Legfelső képen a szülők: [link] Barna kutyusunk lesz, nem fekete.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #21573 üzenetére
Szépek, a kölyök kutyák meg gondolom zabálni valóak lehetnek.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Még nem láttam őket, de biztos. Megígérte, hogy lassan küld fotót róluk.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #21573 üzenetére
Ha kimúlik ez a hülye Beagle keverék az anyáméknál, én is Belga juhászt szeretnék hozni. Nagyon szép kutyák.
Említetted már, de nem emlékszem mennyiért is adják.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #21576 üzenetére
Nagyon értelmesek is. Anno volt a NG Wildon az Alfa kutyák. Majdnem az összes belga volt. Hadseregnek képezték ki őket és mentek Afgánba. Persze én nem fogok tudni ennyit kihozni belőle, de a család be van indulva, hogy majd ide-oda elvisszük, stb. Előbb legyen meg a kutya vazze.
Még nem tom. Anno azt mondta, hogy 80 - 120 között. Függ attól, hogy hány kölyök születik, mennyi a kan, kant viszel-e vagy szukát. Gyerekek mellé szerinte jobb lesz a szuka. Meglátjuk.
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #21578 üzenetére
Persze. A belga juhász kutya szövetség elnöke ez a néni. Majd ha összejön minden és tudok neki szerezni egy kant szólok.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #21579 üzenetére
Oká, addigra likvidálom ezt a barmot.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Van egy LE42B550-es Samsung TV-m, szerintetek működne ha kicsrélném a panelt egy B650-esére?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #21581 üzenetére
Lehet, bár a B650- es ha jól emlékszem CM 100 Hz volt a 550- es meg alap 50 Hz. A 650- nek szerintem jobb volt az alaplapja, nemtudom.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #21582 üzenetére
Tegnap este elment a netem, de lehet, hogy most nem a szolgáltatónál volt a gond, hanem nálam.
Bakker ! Szlovákia megverte a Spanyolokat ! Mi erre soha nem leszünk képesek.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #21583 üzenetére
Ja, észrevettem.
Gyenge meccs volt a szlovákok 80 percig csak védekeztek, de találtak 2 gólt, ilyen ez a foci, de nem kell megijedni a spanyolok simán kijutnak az EB- re, de lehet, h. a szlovákok is ( elég gyenge csoport ) mi magyarok meg NEM.
Holnap Bukarestbe kapunk egy 5 azt csókolom, jött Dárdai, megy Dárdai.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #21584 üzenetére
Az a baj, hogy mi mostanában sohasem találunk két gólt.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #21585 üzenetére
Még jó, h. lemaradok a meccsről, holnap lakodalomba megyünk, ebben az évben ez már a 3. , és remélem, egyben az utolsó is egy ideig.
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
Jónak tűnik,már kölcsönözhető..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
albert8
veterán
TWD évadnyitóra ki kel fel korán? Láma?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
Nem nézek magyar focit, sem válogatott, sem klub szinten már ezer éve.
-
LamaCube
addikt
Nálatok működik a kölcsönző? Vagyis nálam is működik csak amikor kölcsönöznék, akkor nem akar lejönni a kölcsönzött film. Nem talál eladót...
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest