Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EQ

    tag

    válasz Skyer #10813 üzenetére

    Szia!

    Nekem is MSI GX701X-095HU notim van. Október vége fele vettem az asztali gépemet cserélte le, mert elköltöztem Dániába. A tesztelés jól hangzik, de gondolom ez a kb. 1500km az útjában van. :)
    Az én gépem dobozán is ott van a 45nm ready logo. Amikor észrevettem, hogy ilyen iszonyatos hőt termel a masina akkor elvittem szervizbe, sajnos (vagy nem) Magyarországon már nem tudtam beadni, mert utaztam és ezért itt Dániába adtam be a gépet a szervizbe. Sajna postázgatás és apróbb bakik miatt a gépet kb 5 hét múlva kaptam vissza. Kicserélték a komplett hűtési rendszert és a VGA-t, de csak annyit javult, hogy terheletlen állapotban pillanatok alatt visszahűlt a GPU 67'-ra. Terhelés alatt a gép rögtön ugrott 100'-105'-ra. Visszavittem megint és azt mondták a szervizbe, hogy ezek a hőmérsékletek átlagosak ennél a típusnál. Miután vettem egy gagyi notebook coolert és az itt fórumozók tanácsára kiporszívóztam alaposan a gépet, ill. feltettem a decemberi nvidia által kiadott drivert így nem megy a hőmérséklet nagyon 100' fölé. Rengeteget írtam ide a fórumra a problémámmal, ha érdekel olvass vissza pár hónapot.
    Ez a bios dolog érdekes lehet, de én az MSI oldalán csak egy verziót találtam és az van a gépen szóval ez a dolog szerintem kilőve. Érdekes, hogy a proci hőmérséklete nekem is jónak mondható
    A felbontás nekem is probléma, mert én se szeretem amikor homályos a kép és ezt sajna csak max. felbontással lehet elérni. Egyébként zúzós játék alatt CoD4, CoD5 és NFS UC-t értek. Ezek meg tudják izzasztani a masinát rendesen. :)
    Egyébként mindent összevetve elégedett vagyok a masinával. Megállja a helyét ott ahol kell. Egyedül csak azt bánom egy kicsit, hogy a nagyobb vasat igénylő játékok full grafon pont azon a határon futnak ami átcsap a zavaróba. Gondolok itt a 20-25fps CoD4 és 5. A gép egyébként napi 6-8 órát megy, általában WoW-al játszok ami közepesen veszi igénybe a gépet (max 90' GPU).
    Itt egy régebbi monitorozás a hőmérsékletekről(NFS UC+WoW felváltva) : [link]
    itt pedig egy 3dmark06 eredmény: [link]

    Üdv.: EQ

    A számítógép jobb, mint a szex.

Új hozzászólás Aktív témák