Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skyer

    senior tag

    válasz EQ #10811 üzenetére

    Szia!Az msi-knek köztudottan szar a hűtése főleg a Gx620 és 630 as szériának. Vagy 5 öt vittem vissza belőle ez miatt. Jóhogy elnem főttek.100-100 fok mind2 nél megvolt. Rakd fel a legujabb biost ha még nem tetted meg hogy támogassa a 45nm es procikat is. Lehetséges hogy a hűtőmodult is máshogy hajtja az új bios. Lemonitoroztam neked a hőfokot nekem vistán sose megy 76 fok fölé a GPU dioda, xp alatt meg még a 70 fokot sem éri el. Az hogy ilyen notid van mit értesz alatta? Sztem egy rohadt jó masina, az enyémnek rajta van a dobozán (nagy fekete amibe a gép van,nem a gépházon) kifejezetten hogy 45NM ready. Érthetetlen mivel eddig ezt nem láttam egyiken sem, viszont jó is. Te melyik VGA drivert használod? Nekem a gyárilag hozzáadott és a beta driver amit leszedtem az Nvidiárol az a kettő hajtotta meg a VGA-t a legjobban viszont amiket leirtam 3dmark alatt jól látható volt.Az új driverekkel nem csinálja és a vga-t sem tekeri az xp dehát nem értem miért csinálja az eredeti Xp-s driverrel. :F Mit értesz zúzósabb játék alatt? Nekem pl a gx620on és 630 on a Vegas 2 megse nyekkent, még a legalapabb beállitások mellett is akadt :Y Ezen még nem probáltam ezt a játékot viszont amit igen: Red Alert 3, 1440x900 viz és árnyék kivételével szinte minden maxon aránylag 20 fps átlag. GTA IV borzalmas grafika és gépigényű játék, 1440x900, high on kb átlag 20 fps volt, autoban, házban 30. Nem találok jó és megfelelő drivert. Az intel oldalárol szedtem már le újabb chipset drivert mert amit hozzá adtak nem is ezt a chipsetet célozza meg hanem valami mást. Azt hittem gubancot okozhat hát nem. A cpu az asszem kb 45-50 fokig megy fel játék alatt. Ha van majd kedved vagy ilyesmi hozd el a masinát és csinálhatunk összehasonlito teszteket illetve kitalálhatjuk mely driverek a legjobbak ehhez a masinához (Gx701-095).

    Igazából nem is tudok alacsonyabb felbontáson játszani mert a kép összeesik értsd ezalatt hogy homályos lesz, nem lesz olyan világos és tiszta stb..

    A szervizesektől meg egyenesen halálos dolog ilyent megkérdezni mert többen panaszkodtak már hogy lekezelően viselkedtek velük. Volt itt egy kollega aki szintén ezzel a géppel elment a szervizbe hogyha a hangszorot maxra tekeri akkor a billentyűzet rezonálás miatt betorzit a hang. Valoban igy van én is kiprobáltam, a space,tab,capslock és shift et ha lefogom de nem lenyomom akkor nem olyan siralmas már a helyzet. Kb elzavarták a picsába a szervizből ezzel amikor bement (érdekes), ugyhogy én ezzel már be se merek menni érdeklődni.

    [ Szerkesztve ]

    Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!

Új hozzászólás Aktív témák