Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Hiába állítasz a tűn, ez attól biztos nem fog megjavulni.
Szerintem ne nyúlj hozzá, mert jobb nem lesz.Amit szerintem meg tudsz nézni, hogy a membránok nincsenek-e kirepedezve.
Itt vannak rajzok, hogy is néz ki a karbi belülről.A yakomotó-ról mióta az előző szerelő (aki kente-vágta az FZR-t) kiment Ausztriába dolgozni semmiféle információm nincs. Lehet aki most dolgozik ott az is jó, nem tudom.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Topiccsendőr
addikt
Nézd. Ha nulla rutinnal otthon el lehetne intézni, akkor elmondanám, hogy mit lehet vele csinálni, de most soroljam fel, hogy az alapjárati rendszer miből áll, mekkora az úszószint, el van e tömődve valamelyik alapjárati furat, és azt mind nézd végig? Ez nem olyan egyszerű dolog, és továbbra sem tudjuk mi baja, csak fórumon beböfögünk ezt-azt. Ez nem így működik. Szerelő kell, megmérni az úszószintet, mindegyikben ugyanakkora-e, megnézni az alapjárati rendszert, a membránt, a tolattyúkat, a fojtószelep tengelyt, az alapjáratkeverék állító csavar tömítőgyűrűjét, a tűszelepet, mindent. Ha valami rossz azt cserélni, nem kókányolni, meg nem foglalkozni vele. Költeni kell rá. Akkor jó lesz.
A tűnek semmi köze az alapjárathoz, az már részterhelés. Továbbra sem biztos, hogy sokat kap.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest