Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz Bogyó bá' #21346 üzenetére
Nekem azért nem jön be a fekete, mert úgy lehet benne izzadni mint K.va a templomba. Egy világosabb színű ruha sokkal komfortosabb, és sokkal jobban észrevehető. az hogy miben megy be az ember a boltba motorozás közben nekem teljesen mellékes. . Tudom hogy a világosabb anyagon jobban meglátszik a bogár meg egyebek, de egy nano folyadékos kezelés, és kosz nem áll meg rajta. Pár ezer forintból meg van.
Világos élénk színekre vágyom . Sajnos ez nem elterjedt, és szinte a szürke színnél előrébb nem jutottak a gyártók, legalábbis ami megfizethető árban van nekem. -
stifi
senior tag
hogy tömör és nőies legyek: a fekete meleg mint a picsa.
nyáron a 40 fokban amikor 1 felhő sincs az égen rádsüt a nap és meg fogsz bolondulni. különösen igaz ez a cordura/textil anyagokra ami egy napsugárra is azonnal átmelegszik 3 másodperc alatt. a bőrnek legalább kell 1-2 perc mire elviselhetetlenné válik, tehát ha haladsz nem döglesz meg, ha megállsz akkor is marad pár másodperced...
a textil azonnal átmelegszik a napon, a fekete főleg.
én sem veszek soha többet semmi feketét motorra.(btw ha akarsz csizmát én lehet eladom a Pumát. goretex béléses túracsizma, 42-es méret. nagyon jól vízálló, és a legnagyobb melegben sem izzad bele a lábam. kis probléma vele hogy bár van benne bokaprotektor, tavaly elestem és majdnem eltört benne a lábam, mert a csavarodástól nem véd, az már a 80k+ árban lévő kategória, ez meg újonnan volt 75k. tehát egy jó középkategóriás csizma, kicsit viseltes de 100%-osan funkcionál, és a GTX egy csuda jó találmány hidegben/melegben. szólj ha érdekel)
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
.mf
veterán
A fekete rosszabbul látszik dolog már egyből egy elég fontos dolog, a másik pedig, amit már a többiek is említettek, hogy nagyon felmelegszik a napon.
Nekem fehér alapon fekete a ruhám, nem csiricsáré, sőt, szerintem kifejezetten jól is néz ki, boltban is elismerő pillantásokat kapni Hátránya viszont, hogy egy rovartani kiállítás van időnként rajtam...szerk
alvaro: motoros csizmában 20km? A hónap elején gyalogoltam egyszer kb. 5-6 km-t a csizmámban. Egy bő ujjbegynyi méretű vízhólyag lett a jutalmam[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest