- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz Archer #13864 üzenetére
nem paráztatni akarlak, ha minden írott és íratlan szabályt betartanánk adásvételkor akkor soha sem jönne létre 1 sem
de azért jobb felkészülni. például abba a szervizbe se vinném átvizsgálni ahova eddig járt. az én motoromra se mondana senki egy rossz szót sem a megfelelő szervizekben ahol visszatérő vendég vagyok. más kérdés hogy én nem titkolnám el hogy csúsztam vele, aki ezt nem bírja feldolgozni az vegyen rollert.az adásvétel leginkább emberismeret. ebben a faktorban van a legnagyobb kockázat. miért van kereskedésben fotózva a vas? bizományos? a tulajjal beszéltél vagy egy nepperrel? vagy a nepperé a motor? biztos hogy csak azért akarja eladni mert neki túl sportos? jól hangzik hogy túra vagy endurora akarja cserélni, de nem csak azért írták oda mert be tudnak helyette mást számítani, és csak szabadulni akarnak tőle?
számtalan kérdés van, meg kell nézni mert a képeken patent. figyelni kell az eladóra, és csak akkor vedd meg tőle ha megbízol benne. ha hezitálsz, inkább hagyd.én mind a kétszer jó eladót fogtam ki, szerintem ezen nagyon sok múlik!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
tutis
őstag
Én mondjuk azt se értem hogyha valaki nem motorfan, miért megy ki külföldre motorért vagy hozatja be külföldről..Annyival olcsóbb volt kint? Mert szerintem nem, egy ilyen motor kint kb 4500 font, vagy sokat bukik rajta a csóka vagy valami nem kóser..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
lujo10
aktív tag
Nekem is 1 gyári kulcsom van, + 1 másolt (elvileg a másik gyári is megvan valahol, mert elraktam, de már egy ideje sehol sem találom), ha most adnám el a vasat csak így tudnék vele kulcsokat adni, (lehet, hogy később is). Tehát részemről ezzel a kulcsdarabszám kérdéssel úgy vagyok mint Csapajev elvtárs - lesz@rom.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Delonghi Magnifica S
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest