Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz Geresics #119871 üzenetére
Igen ez elég nehéz helyzet.
Az biztos, hogy kell hozzá nagy bizalom mindkét fél részéről.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Ha meg kilépek az ajtón és van emelet egy öngyilkos is rám eshet bármelyik nap, szar ez a világ na!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
julius75
aktív tag
Egy hónapja adtam el a Tracert......A motor szalon állapotban volt, tehát a próba után is így szerettem volna látni.
Természetesen lehet próbálni, igaz megkértem a vevőt, ne azt akarja kideríteni, milyen egy Tracert vezetni, arra ott vannak a tesztmotorok, hanem ez a Tracer milyen állapotban van, megfelel-e neki vagy sem.
Elmondtam: a motor árát bizony ehhez le kell tenni.
Nos nem teljesen így lett azért....
Mivel kp.-ban csak a 40%-át hozta, így ez az összeg, az autójuk, ill. a barátnő volt a biztosíték.De ettől függetlenül továbbra is azt mondom, mindennél fontosabb az első benyomás, szimpátia megléte.
Aki tőlem elvitte srác annyira normális és korrekt volt, hogy 5 perc után teljesen megbíztam benne, de ő is csak azért próbálta, hogy "mégse veszünk motort próba nélkül....."
Ha viszont megjelent volna a csőcselék, mindez teljesen másként alakul.
Nálam ilyenkor az alapfelállás a következő: én vagyok az eladó, az én tulajdonomat kívánja egy számomra vadidegen próbálgatni.
A feltételeket én diktálom.
Ha nem tetszik, örülök, hogy eljött, és már nyitom is a kiskaput......mert persze azt mikor megjött, becsuktam mögötte.....
Természetesen neki pont ugyan ennyi beleszólása van: vagy elfogadja ezeket, és van esélyünk üzletet kötni, vagy nem, és távozik.
Egy viszont biztos: a magam részéről az elsőtől az utolsó percig korrekt és egyenes vagyok. -
A Zéé
addikt
jogilag valószínű tényleg sokminden buktatója van ennek a verziónak is.
De szerintem ez inkább egy jelzés részemről az eladó felé, hogy komolyan érdekel az, amit megnézek, nem csak turista, vagy valami ügyeskedő vagyok.Igazából nem sokkal másabb a helyzet akkor sem, ha autót veszel, csak annyi, hogy ott ül melletted a tulaj. De ott valahogy mégsem jön elő ennyire élesen ez a kérdéskör, pedig ugyanúgy össze lehet törni azt is, ugyanúgy el tudom lopni azt is, vagy akár ugyanúgy meg tudnak lopni engem is a próbakör alatt.
(#119879) baboss
szép! Régen nagy szerelmem volt a K1-es 600-as GSX-R, sárga színben, még 2-3 poszterem is volt a szobám falán! . Aztán egykerékre megy-e másodikban?[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest