Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mm89 #23930 üzenetére

    "Melyik romot ajánljátok most?"

    Azért szerintem ez nem teljesen hülye kérdés. Én hónapokig hajtottam egy CM7.1 RC0 ROM-ot (valamelyik nightly-t ráadásul). Nem követtem a ROM-ok alakulását, de kb naponta, hetente megváltozik a mezőny... a CM7.1 Stable ROM-ról is csak megjelenése után 2 hónappal értesültem.

    Attól mert valaki feltesz egy főzött ROM-ot nem biztos, hogy hetente cserélgeti és figyelemmel követi a dolgok alakulását. Este lefekszem és reggel arra kelek, hogy csak ebben a topikban van 150+ új hozzászólás. Ha egy hétvégét távol vagyok akkor 300-400 új hozzászólás keletkezik. Csak az igazi topiklakók azok akik képesek ennyit visszaolvasni.

    Pár napja cseréltem ROM-ot (WIUI 2.1.6.-ra), persze én igyekeztem visszaolvasni, rákeresni, hogy mit érdemes feltenni. Nem tudtam, hogy most éppen mi a legjobb az ÉN igényeimnek. Néztem a topik első hozzászólását, de semmi aktuális nincs benne. Meg van rekedve azon a szinten, hogy létezik a CM meg a MIUI és olyan dolgok (pl: váltás 2.1-ről 2.2.-re) vannak benne amik rég elavultak.

    Ez nem szemrehányás, de az első poszt pont arra való, hogy a folyamatosan ismétlődő kérdésekre választ adjon. Vagy legyen naprakészen tartva, vagy ne legyen sírás abból, hogy az átlagos fórumozó nem olvas vissza sok száz (ezer?) hozzászólást. Én is rákerestem pár címszóra, hogy kiderítsem a WIUI 2.1.6. használható ROM lett-e, de alig jött ki erre utaló poszt a keresőből. Aztán fogtam magam, belevágtam, ha nem jó akkor cserélek. De például én azt gondolnám, hogy a CM7 Stable amiatt Stable mert tényleg stabil és minden működik... ha nem csíptem volna el egy-két hozzászólást, hogy érdemes frissíteni XY nightly verzióra akkor jöhetnék vissza sírni-ríni, hogy ez nem megy, az nem megy és Titeket idegesítenélek azzal, hogy én lehetek a századik aki megkérdezi, miért nem jó a wifi a CM7.1 Stable ROM-ban...

    Oké, ez a felvetés pont egy olyan kérdésre ment ("Mikor lesz CM9?") ami egyébként tényleg könnyen kideríthető (az is, hogy most hol áll a dolog), de ettől függetlenül meg lehet engedni kicsit több türelmet a fórumozó társakkal szemben!

Aktív témák