Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    A következő ami must have egyértelműen az a stun ellenállás 3-as szinten. Ehhez meg is van már szerencsére a lvl 2 nyakláncom + 1 kő, így kiadják a 3-at. Egyszerűen a halálok 80% azért történik, mert stun alatt kivégeznek, ráadásul azt vettem észre a lvl2 szinten lévő elvileg 60%-os stun resi kb semmit sem ér... érzésre ugyanolyan hosszan tart mintha semmi resim nem lenne, fura.. ugyh. ebből csak a 3 szint érzi meg az alatt semmiképp.

    Furcsállom is sok videóban, ahol Deviljho féléket ölnek, ugyanúgy kapják a stunt, hogy a fenébe nem rakják ki a full stun resistance-t? Mi lehet fontosabb annál? Több sebzés vagy mi? Nem tudok elképzelni annál fontosabb statot, minthogy ne lehessen unreszponzívvá tenni a karakteredet. Eddigi szörnyekkel is lényegében csak e miatt szívtam, mert amúgy ha csak nem 1 shotolnak, mindig feltudok gyógyulni. Viszont ha jön a stun azt általában megérzik a szörnyek és tudják, hogy na olyankor kell a legerősebb támadásukkal odacsapni...

    Mondjuk amit pont néztem Deviljo ölés videót, fúde prónak adta magát elő a gyerek, de lényegében tök véletlen volt, hogy nem halt meg mert bekapta a stunt és csak a szörny jó indulatán múlott, hogy a palico-ját kezdte el támadni... ha akkor megüti vége is lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák