- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
válasz lemcsi #22400 üzenetére
én fujtam már házilag műszerfalat szépen sikerült de kell azért egy kis gyakorlás. A lényeg hogy viszonylag messziről fujd (nem baj ha sok anyag megy mellé) mert ha nem igy teszel akkor megfolyik könnyen és akkor nincs visszaut. Jah és lakkozz mindenképpen. Ez a téma házilag is egy 6ösben simán bennevan..
-
grafmókus
tag
továbbra is eladó 26"-os lcd holnap estig 34k
msn: kriszpet@hotmail.com
-
lemcsi
tag
válasz Bull Boss #22401 üzenetére
Nem olyan nagy felületöl van szó, biztos megbirkóznék vele, csak mostmár hely hiánya miatt nem nagyon van rá lehetöségem.
Ami itt faberakásos, azt akarom fehérre fújni, nem nagy cucc végülis.Plazma számlappal kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
-
Bull Boss
őstag
Érdekel valakit egy DJ keverő? [link]
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Miskolcon nagyon erős kontaktlencsét venni? (-8)
Nem rendelős hely kéne, hanem ahol azonnal van.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Ronyman
aktív tag
Sajnos ilyet nem nagyon fogsz találni. Nem tartanak raktáron. Esetleg elfekvőben lehet valahol próbalencse, de azt meg nem pénzért adják. De az egy dolog, hogy 8 dioptriás. Azon felül még más adatnak is egyezni kell! pl. görbület stb.
1 tanácsom van: Menj be minden optikushoz, hátha megmaradt neki valahonnan, vagy a próbalencséjét odaadja. (Ezt ugyan nem szabad pénzért árulni, de ha esetleg ott rendeled meg a következő adagot, akkor... hátha szerencsével jársz)
Elhagytad? Gondolom az utolsó pár volt és rendelni kellett volna már... csak még nem jutottál el az optikushoz -
jFox
addikt
válasz Ronyman #22412 üzenetére
Nem nekem kell, hanem páromnak. Az egyik megsérült és nincs több.
Na igen ez az. Rendelni tudunk, csak az 1-2hét. De addig dolgozni is kell és ekkora dioptriával elég rossz, hogy csak az egyik van meg.
De úgy néz ki megoldódott. Köszi.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bozsozso
őstag
sziasztok!
valakinek nincs elfekvőben alaplapi gombelem?
-
Gus
aktív tag
Ismét van két eladó PC.
1 minimál netes konfig. P4 1,7 proc, 256 DDR mem, 20GB HDD, CD Rom, modem.
Alaplapon Lan, hang, 2xUSB, LPT, RS232, S4 Savage VGA
Win XP Pro matrica. - Ára 9K.1 irodai PC 775 Cel D 2,8 proc, 512DDR2 mem, Intel D915GUX alaplap, 80GB HDD, DVD-Rom, DVD-RAM, egérmozis "LCD kijelzős" ház, elején 2 USB+hang.
Alaplapon Lan, hang, 4xUSB, LPT, RS232,
Win XP Home matrica. - Ára 19KTelepítve, tesztelve. Miskolcon átvehető.
[ Szerkesztve ]
-
sly105
aktív tag
Eladó!
36 w-os fénycső előtét vasmagos 500 ft/db van sok
Fénycsőgyújtó 4-65w-ig 50 ft/db
cat 5e falonkívüli számtech aljzat (dupla) 3 db van belőle legyen 600 ft/db 1500/3db egyben.
Legrand számtech aljzatba való betét (csak betét)3 db/2000 ft
Eladó!!
Autóra utólag felszerelhető 5 led-es nappali menetfény(nem gagyi) E minősítéssel tehát hivatalosan felszerelhető.Ára 10000 Ft Ez elég sürge lenne mert itt van az utódja!!!
Eladó
egy antracit színű hátlap stylus cerkával nokia 5800-ra új utángyártott de hibátlanul illeszkedik. Az enyémre vettem de mivel az enyém kék így eléggé elüt. Illetve cserélném feketére vagy sötétkékre.
ára:1000 ft
valamint egy 5230-ra való ugyancsak stylus cerekával színe szintén zenész csak ez gyári és kb 2 hónapot használt(mert eladtam azt a sz@rt) ára 1000 ft[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Bull Boss
őstag
1db S775ös hűtőt keresek
-
vepe
őstag
Eladó:
-Sony Ericsson V630i (vodás): 5eft
-Samsung s5230 (vodás): 12eft-JVC GR-D720E v.kamera: 15eft
-
ZepHyr087
csendes tag
Hali!
Engem alkatrészek érdekelnének(venti + kijelző zsanérpár) Toshiba L30-134 típusú laptophoz, ha valakinek van vagy tudja honnan tudnám hamar beszerezni az dobjon plz 1 mailt:
zephyr087@yahoo.comÜdv
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Bull Boss
őstag
keresek kölcsönbe vagy akár megvételre is 1db DDR1 ramot támogatni képes alaplapot !
-
KukkSteve
senior tag
Eladó dolgaim!
Digitális képkeretek!
HTC Diamond+tartozékok
Kártyaolvasó!
Lenne még egy Palit GT210 512Mb passzív karim, még 1,5év chipland garival!Az árak alkuképesek, ha nincs, akkor ajánlatot várok.
Cserebere, stb is mehet, elsősorban Egy erősebb PCI-e VGA érdekelne vagy egy NET/NOTEBOOK![ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
sly105
aktív tag
A kissebik képkeret kéne nekem!!Stipi -stop!
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
elistvan
őstag
Még mindíg keresek usb billentyűzetet kölcsönbe!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
ati012
őstag
Találtam a padláson egy ilyen kis gépet:
Alaplap: ASUS M2N AM2 (új)
CPU: AMD 4200+ X2 (új)
RAM: 2x2GB DDR2 (új)
HDD: 500GB Western Digital SATA (100/100 ~50 napos)
ODD: LG DVD-RW
VGA: ---
Ház: Codegen, képek hamarosan (újszerű).
Táp: Codegen 500W 12cm ventillátor.49,000 Ft
-
PLaci58
addikt
Arra az SL akármi számra, amiket ilyenekre nyomtatni szoktak
Lenne egy költői vagyis 2 kérdésem:
1, Mi van olyankor ha az alaplapra nincs bedugva a +4-es tápcsati (Celeron procinál)?2, UART-ot hogyan lehetne összekötni egyszerűen RS232 vagy USB-vel?
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
elistvan
őstag
Érdekel valakit akvárium világítás? Vadi új, most kaptam postán, (bár nem rendeltem) nekem felesleges hátha másnak még jó.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest