- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
Bűn az élet.
-
szapeti
tag
Keresek:
Notebook DDR1 512Mb
-
m.power
csendes tag
C2D E6400 eladó ill. cserélhető
-
sly105
aktív tag
Eladó!
Egy kollégám eladná még pár hónapig garanciás Shapire ATI Radeon HD 3650 -es AGP -s videókártyályát. Kb 1 hónapot használt mert kihalt alóla a gép. ára :?????????
Eladó!!
Canon ip2000 nyomtató csíkoz fotó nyomtatásnál de normál papíron nem nagyon látni .De az is lehet hogy hozzáértő ember megfelelő vegyszerekkel akár ki is tudja tisztítani. Rendszeres időközönként nyomtatok vele hogy a fej nehogy beszáradjon!Van benne még valamennyi tinta is tehát kipróbálható.Olcsó, gazdaságos üzemeltetés kb:300 ft bele a patron a színes is és a fekete is.Ára :5000ft alku képes
FIGYELEM !! mivel nem használom minden nap ezért egyre romlik az állapota.!!!Vegyétek vigyétek!!!!!!!!!
Eladó!!!
Canon mp190-es multis nyomtató patronok nélkül.(üreset tudok hozzá adni.na ezt is elbasztam jóindulatból feltöltöttem a fekete patront is hogy ne legyen üres csak az a baj hogy kék színnel )Gyakorlatilag 1 garnitúra patron lett kinyomtatva ,kifogástalanul működik,teljesen újszerű.Ára: 5000 ft.
Kipróbálás erejéig tudunk bele patront rakni .
Eladó még tavalyról a fujitsu ablakklímám is,kicsit sárgult de tökéletesen műxik. ára: 20000 ft
jfoxnak is ilyet üzemeltünk be
csere is játszik Xbox 360 -as motyókra
VW Golf 4 jel nélküli rács ára: 3000 ft
Összecsukható esernyőbabakocsi 4000 ftÉn sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
.:Kristian:.
addikt
Vinyó javítással foglalkozik valaki? Ha igen a többit pü-ben.
-
Bull Boss
őstag
kis 4.1-es Mercury hangfal (rádiós) eladó : 3K
-
Lazarevics
csendes tag
Eladó GPS kütyük, ami hamarabb elmegy, az eladó
1. számú versenyző:
Mitac Mio P350 PDA
3.5" LCD (320x240 px, 65e szín)
400MHz Samsung processzor
WiFi
128MB ROM, 64MB RAM
Windows Mobile 5.0
Beépített GPS (SiRF Star III)
SD/MMC/SDIO kártyával bővíthető
2GB SD kártyán Igo8 full eu2. versenyző:
WayteQ N720BT
bővebben: [link]
4.3" TFT dsiplay, CPU: 400 MHz
64 MB RAM / 32 MB ROM
Bluetooth (N720BT only)
FM transmitter (N720BT only)
Music player: MP3, WMA, WAV
Video player: AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF, MPEG1, MPEG2
Image viewer: JPEG, BMP, GIF, PNG
Text viewer: TXT
Built-in speaker
Earphone jack (3.5mm)
USB
2GB SD kártyán Igo8 full euGari nincs egyik készülékre sem, de én adok mondjuk 1 hetet, tökéletes, újszerű állapotban van mind2 készülék
Debiben, Nyíregyen házhoz viszem kérésre
http://kulfoldimagyarok.co.cc
-
vepe
őstag
van itt pár hangfalakhoz értő szakember tőlük kellene egy kis tanács:
orvosolható egy recsegő hangerőszabályzó?, illetve ha egy hangszóró közepe picit be van horpadva azt kilehet valahogy szippantani károsodás nélkül?
-
vepe
őstag
válasz Lazarevics #16666 üzenetére
wd40 nem jó recsegésre?
-
Lajkó
őstag
Pénteken ismét megyek Miskolcra, úgyhogy ha valakit érdekel valami az eladó cuccaim közül, akkor azt szerdáig jelezze!
-
jFox
addikt
Forgatós vagy tolós poti? A tolósnál sztem ne feltétlenül kell szétszedni. Ha látod a rést ahol csúszik a csúszka akkor mehet oda. Ha nem akkor szét kell szedni.
A forgatósnál mindenképpen szét kel szedni, mert ott a másik végén van egy nyílás ahol be lehet fújni.
Azért csodát ne várj, nem lesz örök életű, de egy pár hónapig biztos nem fog recsegni.BullBoss: mi volt az az zene? Bumm a fejbe... ?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jagada
addikt
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
pc-user
senior tag
Vennék Mp3 lejátszót (min. 1GB).
Más: nem megy Nyíregyháza felé mostanában a T. Fórumtársak közül valaki?
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Valaki keresett régebben 12x-es LD cd író ügyben nem emlékszem ki volt, de írjon ha kell még neki mert ma du. megyek be Miskolcra és elvihetem neki.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Gaga_30
tag
Eladó 2,5" SATA vinyóhoz külső rack, alu ház. Kábel nincs hozzá, sima mini USB-vel működik.
2KGaga
-
szapeti
tag
Eladó:
2db utántöltött bontatlan HP 7115 A/X toner 3k/db
hp LaserJet 1000 1200 1220 3300 3380 nyomtatókhoz használhatóCeleron 1.7 proci 0,7K
HP Photosmart 735 fényképező+256Mb Sd+tok 7k
LG Flatron ez T710BH Crt monitor 3,5k
-
kryboy
tag
A héten vagy jövőhéten 15" vagy 17" tft vennék!
Ha van valakinek OLCSÓN akkor megvenném!!! -
DISC4U
tag
új MSI N250GTS Twin Frozr 1G (3év garanciával) eladó
- 675 / 738MHz Core
- 1GB GDDR3 2000/2200MHz Memory -
DISC4U
tag
új Asus P5Q SE2 alaplap (3év garanciával) eladó
- Intel LGA775 Platform
- Intel® P45 chipset[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Keresek ismerősöm részére alaplapot:
- AMD s754 (2800-as sempronhoz)
- AGP
- DDR1-es (hát jó lenne 3-4 slot-os)
- SATA
- 20tűs ATX legyen (tápot nem akar venni)
- olcsóóó!Egy K8N-je volt, de úgy néz ki megadta magát (csak felpörög 2-3 mp-re, utána leáll és az északi-híd hűtője süt rendesen...)
Privátban keressetek, ha lehet. Köszi.
blabla
-
trl_master
tag
Asus A9RP eladó!
T2060-as proci, 1gb ram, 80GB winchester (100/100) DVD-RW, új billentyúzet (nem magyar) gyári töltő! Használatból eredő karcok vannak rajta!
tartozékok: Gyári Asus táska és egér!
60k-ért elvihető!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
Jarod1
addikt
péntek reggel megyek haza pest- miskolc, ha valamit kellene vinni .....
-
DISC4U
tag
új Samsung Spinpoint F3 HD502HJ SATA hdd 500GB / 7200RPM / 16MB (3év garanciával) eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Pénteken 11:40-től a Buzatéren leszek kb. 13:00-ig! Úgyhogy ha valakit érdekel valami az eladó cuccaim közül, akkor azt Ma Délután még jelezheti!
-
F1r3b1rd
tag
Tud valaki netbook akciót miskolcon?
Egyik barátomnak kellene még a héten.Eladó cuccok:
- JW N60P v2.0, 9 hó garral
- 1 hete vásárolt Asrock 780GM/128 2év garral -
Jarod1
addikt
eladó szünetmentess van valakinek?, 400-500 w-os..
-
Vangelis
félisten
Xbox 360 premium. Alig használt eladó!
HDMI, 60GB HDD stb.
Pár játék is van hozzá olcsón!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
vepe
őstag
-
WildBoarTeam
senior tag
- A letört fül-et még nem próbáltam, de elképzelésem szerint javítható, ha pótolod. (egy próbát megér)
- Az a pici alkatrész egy smd ellenállás és ahogy elnézem az a rendszerhűtő venti csatijánál van. Szerintem elég nagy baj, hogy elfüstölt, de valószínű, hogy csak akkor lesz vele gondod, ha használod azt a venticsatlakozót. (bár én azért valahogyan lecseréltetném)Gondolom ez a gép most üzemel?
blabla
-
vepe
őstag
válasz WildBoarTeam #16692 üzenetére
vettem...úgy mint hibátlan alkatrész...kapásból ezt a két hibát vettem észre...az a proci hűtő csatija...szóval azt elméletileg használni kellene....csak azt nem értem, ha valaki hibátlanként árul valamit, az miért nem az??? ...de még nincs elutalva a vételár...
-
elistvan
őstag
Jövő héten eladó lesz: (kedden megyek Miskolcra)
- 2,5Ghzes 478as p4 proci
- 1400-es tua proci
- 80Gb ide maxtor hdd
- 120Gb ide maxtor hdd
- 2,5 év garos Silvercrest univerzális 8 az egyben távirányító ledes kijelzővel tanítható
- illetve a későbbiekben 70004-es slim ps2 új fejjel (vinyómoddolható típus) modbo chippes. 1db ps1 fehér joy + 1db utángyrátott fekete vagy 1db silvercrest vezeték nélküli joy F1 2006 gyári játék, 10db írott játék (UT, Tekken 5... meg még lehet választani) tápkábel, videokábel 8megás gyári sony memkártya 15e[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
vepe
őstag
2db Sata Kábel kellene nekem holnap délelőtti átvétellel....
-
greeny
csendes tag
Az ami kiégett az szemre csak egy ellenállásféle, de sajna a rutinosabb alaplaphegesztők itt a környéken legalább is nemigen bevállalósak ilyen melóra mondván, hogy többrétegű a nyák és így nem garantált a működés a sebek beheggedése után. Én simán 4 pines molexra kötném helyedben a ventit: pirosat a sárgára, feketét feketére oszt jó a 12V ennyi.
Ramslot? Ha szükség van rá hát rögzítő pöci nélkül is valamennyire elvan a ramimodul ha nem mozog a gépház, ellenkező esetben meg sajna ki kell hagyni azt a csatit. Alternatíve vannak zaxi alaplapjaim újrahasznosításra csak ki fogja neked meghekkelni a lapodat?A remény hal meg utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bitcoin topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Steam Deck
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok