Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz Mercutio_ #15741 üzenetére

    Feltételezem hogy a 65 W-os még jobban alulmaradna amúgy, mert kevésbé tudná kihasználni a turbót a TDP limit miatt. Ja, és van ott kifejezetten játékos teljesítményt taglaló grafikon is, abban veri el az A10-et a Celeron+6670. Tiszta proci teljesítményben az A10-es (némileg több maggal, meg talán magasabb órajellel is) csúnyán elveri a Celeront, itt nincs is meglepetés, de a teszt lényege a kocajátékos konfig, így viszont kiegyenlített a TDP, mert a Celeronnál hozzájön a 6670 is, így az is 100 W körül van.

    Gaben01: Válassz olyan alaplapot amin van mini PCI-E slot, ha kell a WiFi akkor azt váltsd kis USB-s stickkel (ez bizonyítottan működik), a mini PCI-E-be meg mehet a firewire. Figyelem! A link megnyitását csak erős idegzetűeknek ajánlom, árak miatt inkább az e-bayen kellene körülnézni. De legalább létezik. :B

    Létezik olyan kábel(köteg), hogy a tápot molex vagy sata csatiról veszi, van egy alaplapra dugható venti csati amibe csak a fordulatszám és a PWM van bekötve, valamint 3 vagy 5 (kétféle van) lengőaljzat ventinek. Értelemszerűen csak PWM-es ventiket lehet vele szabályozni. B verzió: Arctic PWM-es ventik, ezek meg tudják osztani a PWM jelet, így egy aljzatra akár 5 darabot is fel lehet fűzni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák