Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz Marci79 #46051 üzenetére

    A Hornet után én is 2 napig szívtam az X4 Pro-val, szóal ne add fel. A PEI lap teljesen más világ, mint ami a Hornetnél volt. Már mindent tettem rá, mire rájöttem, hogy egyszerűen lemosom langyos vízzel, aztán végigfújom féktisztítóval, és jöhet a menet. Gyakorlatilag hetek óta csak nyomtatok rá, és úgy tapad, mint a Hornet tárgyasztala még hajlakkal sem tudott.

    A szintezés is megért egy misét, mert újabb FW-rel már más módon kellett csinálni, érdemes valami tutorial videót nézni YT-on, mivel a random auto szintezés itt sem működött, de videó alapján gyakorlatilag tökéletes lett.

    Minőségbeli változást ne nagyon várj, esetleg ugyanolyan nyomtatási sebesség mellett, viszont ugyanazt a minőséget minimum fele, de inkább harmada idő alatt ki tudod hozni, mint a korábbi nyomtatódból.

    Mondjuk én is végignéztem millió tesztet, de mivel nüansznyi különbségek voltak csak a Sovol SV07 és az X4 Pro között, így az alapján döntöttem, hogy a Hornettel tökéletesen meg voltam elégedve. Szóval nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a Sovol, csak máshogy kell kezelni, mint a faék egyszerűségű Biqu B1/Artillery Hornet nyomtatókat. Persze miután rájössz a dolgok nyitjára, akkor ugyanolyan egyszerűvé válik ez is.

    Jah igen, a PLA-t én 210 fok alatt meg sem próbálnám, valószínűleg a Biqu nem fűtött pontosan, ha 195-tel tudtál normális nyomatot készíteni. Bár én csak faszínű PLA-t használtam eddig, az még 210-nél sem volt az igazi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák