Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Archanon #27019 üzenetére

    mpierre majd jön és megmondja a frankót Hitachi ügyben, de ha jól olvastam a topikban kicsit hangos, vagy valami negatívum volt vele... 7K3000-el nincs, de az meg 23K körül mozog.
    Lehet meglepődsz, de ha régi 320-as van nálad, akkor lehet állva hagyja az 5400-as WD.
    Véletlen elérési ideje mint a nagyoknak, 4kb-os szektorméretre optimalizált (Win7, Vista OS profitál belőle)... XP-nél csak Win7-ről formázva, vagy WD progijával látja.
    Megvétel után ajánlatos Widle szoftverrel (vagy hogy hívják) a fejparkolás idejét feljebb tornászni, mert gyakran kikapcsolgat, de jó döntés. Nálam csak azért nem WD lett, mert néha haverok hoznak XP-s gépeket amiről backupolni kell és akkor jól jön egy olyan vinyó, ami régi OS-ekkel is megy gond nélkül (ez is megy ne érts félre, csak nem XP-vel, hanem Win7-el kell megformázni telepítés előtt, ha XP-t raksz rá).
    Beszerzés után ajánlott meglesni benchmarkban, mert lehet legyorsulja a 320-as Seagatedet, akkor pedig arra ajánlott feltenni az OS-t. Sata visszafelé kompatibilis, azaz Sata3-as vinyó megy gond nélkül sata 2-es porton illetve fordítva is működik a dolog... sata3 portról megy a sata2-es vinyó.

    Kpal: 1Tb-os WD Blue is alig drágább, igaz a black-hoz képest lassabb, de nagyobb. Sokszor jobb egy nagyobb vinyó, akkor kényelmesen pakolászhat a sok szabad területre és gyorsabban csinálja, mint egy kisebb, de jobb specifikációval rendelkező (de ez az én véleményem, ha nem így van cáfoljatok meg) :)

    na megjött az eső megint... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák