- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Piros Disznó #7397 üzenetére
Ahhoz vegyél legalább Visherát, FX 6300 vagy fölfele, főleg, hogy most már az áruk is egyre jobb.
-
Darknes
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Videokartya vasarlasa elott vagyok es nem tudok donteni hogy melyiket valaszam es ebben szeretnem kerni a segitsegeteket.
A ket versenyzo pedig egy ASUS 3GB 7950 vagy Asus GTX660TI 2GB.
Linket is szurok ide:
ASUS 3GB 7950 PCI-E VGA Card
masik
Asus GTX660TI-DC2O-2GD5 2G GTX660TI PCI-E VGA CardValaszotokat koszi elore is.
AMD FX-8350 4.4Ghz + Corsair H80i + Asus Sabertooth FX990 R2.0 + Corsair Vengeance 4x4GB + XFX Radeon R9 290X Double Dissipation Edition + Cooler Master GX 750W + Corsair Carbide Series 400r Mid Tower Case
-
Buci21
addikt
válasz zsole84 #7400 üzenetére
szerintem aprózzon inkább össze egy 1 gigásat A Gigabyte 5770-esével volt nálam probléma, gari lejárta után, de megoldottam, egy szerverventilátort rádotam, bedugtam a kártya csatlakozójába kis ügyeskedés után, és azóta hűt, de ettpl függetlenül mérges vagyok rájuk. Ha már Gigabyteot nem is akarja valaki kerülni, az 5770-es Batamobilt tegye, és nem az 5770, hanem a Batmobil miatt...
@(#7404) Darknes: +1 pont a HD7950 javára!
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
10k költenék videókarira, ez a kettő játszik egyelőre:
-gts250
-hd485024" fullhd monitorral tolom win764 biten+ linux(ubuntu), de csak régebbi meg kevésbé igényes játékokkal játszok pl dirt3, wot.
ragaszkodjak az 1gb verzióhoz megéri a plusz pénzt vagy elég az 512?
nem akarok hitvitát de ahogy benéztem a 4850 fórumába rögtön driver bajokról írnak, ez kicsit aggasztó, máskép simán a hd4850et venném.[ Szerkesztve ]
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz egykettő #7408 üzenetére
Üdv, nekem volt 9 darab 4850 es, most a havernál van az utolsó darabom, fullHD-n nyomja a wot ot, néha call of duty-zik, jól megy nagyon.250 esem nem volt, de ha jól tudom az csak egy átnezevett 8800 as széria , tekintve a G92 es chipet, én a 4850 esnél maradnék.Itt egy kicsi irás a 250 esről [link]
-
DonThomasino
veterán
válasz csucsbicep #7370 üzenetére
Az asus 7850 v2 méretekben mennyiben különbözik a saphire 6850 től?
A V1 esekkel mi volt a probléma?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
egykettő
aktív tag
válasz Kakukktojás2 #7409 üzenetére
kell az 1gb vagy elég az 512? az 1gbért 2-3 ezerrel többet kérnek.
(#7412) Tomix24[ Szerkesztve ]
-
Coach Atesz
tag
Sziasztok!
Tegnap kérdeztem , hogy AMD FX8350 cpum és 2*4GB Corsair 1866MHzramom mellé milyen 40E forint körüli VGA felelne meg. Ez szerintetek milyen lenne : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 GHz EDITION OC 1GB GDDR5 vagy Gigabyte GTX 560Ti OC Windforce vagy ASUS 7770 1 Gb (erről nem tudok többet).
the easy day was yesterday
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Coach Atesz #7413 üzenetére
7770 Google a barátod
-
Coach Atesz
tag
válasz Kakukktojás2 #7414 üzenetére
hirdetésben csak ennyi adat van leírva...
-
Coach Atesz
tag
Meg is találtam : Asus HD7770-DC-1GD5
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Elég erős az a proci, az 560Ti-t mennyiért tudnád beszerezni? Az azért elveri a 7770-et, legalább 6870 szintű.
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Coach Atesz #7415 üzenetére
Hát kimásolod a kártya nevét, majd beirod a google ba, akár összehasonlitást is tudsz csinálni az nvidiával, és eltudod dönteni magad is melyik érné meg neked, mint árban, mint teljesitményben
-
Coach Atesz
tag
válasz BomiBoogie #7417 üzenetére
34000 + adom mellé a Gigabyte HD6670 1GB DDR3 karimat.
-
Tomix24
addikt
Én ezt venném a helyedben [link], innen a PH piacról. 7850/2Gb. Amiket írtál kismiska karik. Ki van próbálva, ami nagyon fontos tény,és így már egy GTX660-al versenyzel.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Coach Atesz #7419 üzenetére
Nagyobb teljesítményt kapsz ezzel, mint a 7770-nel, a procidhoz jobban illene, kérdés, kell-e ez neked.
Ez piaci ár, de valóban nem ér sokat egy DDR3-mal szerelt 6670, ráadásul beszámítással, szóval nem olyan rossz ajánlat ez. -
Coach Atesz
tag
válasz BomiBoogie #7421 üzenetére
Elírtam mert az Nvidiára 44000+ a karimat kell rádobnom. 48500+karira már nincs keretem , így az Nvidia is offos , maradnak sajna a 7770ek. Egyébként World of Tanksra kellene kártya.
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Coach Atesz #7422 üzenetére
Arra egy 5850 es is megteszi vigan, haver fullHD ban nyomja vele 24" es monitoron, és akkor még pénzed is marad, attól h nem mai kártya, még nem rosszabb a többitől...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Coach Atesz #7422 üzenetére
Na ne, 44+a karid már nyerészkedés kategória. Akkor válassz egy ASUS 7770-et. 5850 helyett is.
-
mutyi
senior tag
Gainward vagy Gigabyte Nvidia 640-es kártyáját ajánljátok?
Mindkettő 2GB-os és DDR3-as.
Árkülönbség 600 Ft. -
mutyi
senior tag
Ok,értem én,de nem nekem lesz,hanem ügyfélnek és tudod milyenek.
Azt hiszik hogy mert dupla ram van benne,akkor már jobb annyival.
Szóval én alapból 1gb-os karit néztem nekik,de nekik kettő kell, szóval ezért kérdezném,hogy hűtés vagy megbízhatóság terén a kettő között van-e lényeges különbség. -
Gettoharcos
csendes tag
Hello
A következő konfigba keresek Új ati VGA-t Full HD felbontáshoz
4gb DDR3
Core 2 Duo E8500 3.16 ghzMinden javaslatot előre is köszönök.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gettoharcos #7428 üzenetére
HD7770 vagy 7850, bár utóbbihoz kicsit gyenge már a procid...
#nincsbennetarcsi
-
Sondi1986
addikt
Max HD7770-est.
-
amerej
csendes tag
Sziasztok
Lenne még egy gyors kérdésem
Az ASUS Radeon 7850 DirectCU II -re hogy tudok a hátuljára ramsüniket tenni ? És érdemes e ? Mert az AC hütökön ugye van hátlap amire szoktak tenni süniket de én nem akarom lecserlni az alap hütést mert ez egész jó alapból14 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
93.Szabi
aktív tag
HD7770-estlől semmiképpen nem vegyél erősebbet mert felesleges talán még ez is sok lesz egy kicsit
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
amerej
csendes tag
köszönöm uraim
14 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Mesmer
csendes tag
Sziasztok!
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE Ezt a kártyát néztem ki iPon-on. Arra lennék kíváncsi, hogy megfelelő lenne-e FHD filmezésre és játékra illetve ajánlott kártya-e vagy az 5k-val drágább verziója ajánlott? (Eddig mindig nVidia-m volt ezért tartok kicsit a Radeontól)A segítségeket nagyon köszönöm előre is
-
Mesmer
csendes tag
Akkor ez így egész jó kis kártya 60k-ért. Még annyit tudnál segíteni, hogy érdemes-e a tuningolt verzióját venni, illetve hallottam hogy a Sapphire kártyák ezen típusánál időnként fekete halál van. Az ASUS kártyákra is igaz ez vagy nem jellemző?
-
Coach Atesz
tag
Sziasztok!
Erre esett a választás : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1523&lid=1
-
Coach Atesz
tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Coach Atesz #7443 üzenetére
Akkor legyetek örömmel egymásé!
-
amerej
csendes tag
Az MSI TWIN FROZR III -ról mi a véleményetek ? Van olyan jó mint az ASUS hütései ?
-
amerej
csendes tag
Erősen agyalog ezen a 2 kártyán csak ugye az egyik egíy Asus 7850 3 év garival a másik meg egy MSi 7870 1 hónap garival és ugyan abban az árkategoriában vannak csak ugye az egyik használt. És ezen a 2 kártyán vacilálok mert ha mondjuk egy Gigabyte lenne az ami használt hiába 7870 tuti hogy kérdés nélkül az Asus-t választanám de igy gondolkodoba estem
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs